EUROLYGA 2023

„Olympiakos“ vyr. treneris atskleidė dviejų auklėtinių sveikatos būklę

Pirėjo „Olympiakos“ vyriausiasis treneris Georgios Bartzokas ketvirtadienį pranešė, kad jo auklėtinis Filipas Petruševas išvengė rimtos traumos, o kartu prakalbo apie Kosto Papanikolaou sveikatos situaciją.

 Filipas Petruševas<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Filipas Petruševas<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2024, 3:36 PM, atnaujinta Apr 25, 2024, 3:53 PM

Trečiadienio vakarą Graikijos grandai 77:75 išvykoje įveikė Barselonos „Barcelona“ ekipą ir perėmė namų aikštelės pranašumą, tačiau ketvirtojo kėlinio pabaigoje susižeidė „Oly“ puolėjas Filipas Petruševas.

Likus 35,9 sekundės iki mačo pabaigos serbas veržėsi arčiau krepšio, prastai nusileido ant parketo ir susiėmė už kelio. Po to puolėjas su komandos draugų pagalba paliko aikštelę.

Puolėjas per 15,5 minutės aikštelėje pelnė 12 taškų (4/4 dvit., 0/1 trit., 4/5 baud.), atkovojo 5 kamuolius, sukaupė 16 efektyvumo balų ir buvo naudingiausias Graikijos klubo žaidėjas.

Vis dėlto „raudonųjų“ strategas pranešė, kad F.Petruševas išvengė rimtos traumos ir yra nemaža tikimybė, jog jis antrajame serijos mače, kuris įvyks penktadienį, pasirodys.

G.Bartzokas pridėjo, kad aikštelėje vis dar nežais K.Papanikolaou, kuris dėl ligos nežaidė ir pirmajame serijos susitikime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.