EUROLYGA 2023

D. Sabonis sureagavo į nutrūkusią rekordinę dvigubų dviženklių seriją

Lietuvos krepšinio rinktinės milžinas Domantas Sabonis baigė savo rekordinę dvigubų dviženklių seriją. Naktį iš antradienio į trečiadienį vykusiose NBA rungtynėse įspūdingą lietuvio atkarpą nutraukė „Oklahoma City Thunder“ ekipa.

Domantas Sabonis<br>Getty Images/AFP/SPO/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis<br>Getty Images/AFP/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-11 07:49

Ji namuose 112:105 pranoko „Kings“ krepšininkus, o D.Sabonis šiose rungtynėse surinko 8 taškus (2/7 dvit., 4/7 baud.), 13 atkovotų kamuolių, ir 5 rezultatyvius perdavimus.

Su šiuo pasirodymu tuo pačiu nutrūko rekordinė lietuvio serija. Aukštaūgis buvo užfiksavęs 61 dvigubą dublį paeiliui. Tai yra ilgiausia dvigubų dviženklių serija per visą modernią NBA istoriją.

Po šios dvikovos lietuvis sureagavo į užbaigtą rekordinį pasirodymą.

„Tai buvo gera patirtis, kai tavo pavadė minima tarp NBA legendų. Vis dėlto svarbiausia yra atlikti savo darbą – padėti komandai laimėti rungtynes. Net negalvojau, kad ši serija baigsis, galvojau, kaip galiu komandai padėti laimėti šią dvikovą“, – kalbėjo 27-erių Sabas.

Primename, kad per visų laikų NBA istoriją daugiausiai dvigubų dviženklių iš eilės buvo surinkęs Wiltas Chemberlainas (227).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.