EUROLYGA 2023

„Italodisco“ skambesys ir A. Trinchieri žavesys: žurnalistus smaginęs italas užkariauja „Žalgirio“ sirgalių širdis

Kauno „Žalgirio“ arena antradienio vakarą ir vėl galėjo šėlti taip, kaip yra įpratusi. Kauniečiai namų tvirtovėje nutraukė 6 pralaimėjimų seriją, kai Eurolygoje 77:71 pranoko Berlyno ALBA klubą. 

„Italodisco“ skambesys ir A. Trinchieri žavesys: žurnalistus samginęs italas užkariauja „Žalgirio“ sirgalių širdis.<br> Lrytas.lt nuotr.
„Italodisco“ skambesys ir A. Trinchieri žavesys: žurnalistus samginęs italas užkariauja „Žalgirio“ sirgalių širdis.<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-03 11:58, atnaujinta 2024-01-03 12:48

Vyšnaite ant torto tapo sėkmingas naujojo „Žalgirio“ trenerio Andrea Trinchieri debiutas bei spaudos konferencija, kurioje nuskambėjo kūrinys „Italodisco“.

Pirmąją 2024-ųjų dieną į Lietuvą atskridęs 55-erių italas iškart pritraukė „Žalgirio“ sirgalių dėmesį. Pažintinėje spaudos konferencijoje jis sirgalius pakerėjo savo iškalba, o išskirtinio talento demonstravimą pratęsė ir po pergalingų antradienio rungtynių.

„Žinau, kad jūs mėgstate istorijas, tad... aš jau žinojau antrajame kėlinyje, kad mes laimėsime. Prieš kelionę į Kauną turėjau pokalbį su draugais Italijoje – treneriais, krepšininkais ir taip toliau. Jie lažinosi su manimi, kad aš būsiu sėkmingas, jeigu „Žalgirio“ arenoje gros daina „Italodisco“. Taip įvyko, tad aš žinojau, kad negalėsime pralaimėti. Mano draugams namie – aš laimiu 1:0“, – žurnalistams juokavo A.Trinchieri.

Spaudos konferenciją treneris užbaigė savo telefone įjungdamas „The Kolors“ kūrinį „Italodisco“, taip pralinksmindamas ne vieną žurnalistą ir aistruolį, stebėjusį konferenciją internetu.

Tiesa, minėtas muzikinis takelis jau kuris laikas skamba „Žalgirio“ arenoje, mat pagal jį savo šokį atlieka „Žalgirio“ šokėjos.

Jis jau pamėgtas ir didelės dalies lietuvių. „Spotify“ programėlėje tarp 50-ies klausomiausių dainų Lietuvoje „Italodisco“ yra 30-oje vietoje.

Antradienio spaudos konferencija apskriejo visą Europos krepšinio bendruomenę, jos įrašu dalijosi ne vienas užsienio sporto naujienų portalas. Akivaizdu, kad karjerą Kaune A.Trinchieri pradėjo smagia nata.

Ketvirtadienį antrosios pergalės už Kauno ekipos vairo italas sieks Vilerbane, kur kauniečiai kausis su ASVEL.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.