EUROLYGA 2023

Po Turkijoje atliktos operacijos – žinia iš A. Žagaro

Prieš kelias savaites Panevėžyje įvykusiose „Betsafe-LKL“ rungtynėse Vilniaus „Wolves“ patyrė dvigubą smūgį. Sostinės ekipa ne tik po dviejų pratęsimų trilerio nusileido vietos „7bet-Lietkabeliui“, bet ir prarado legionierių iš Latvijos Artūrą Žagarą.

A.Žagarui buvo atlikta kelio operacija.<br>Stopkadrai.
A.Žagarui buvo atlikta kelio operacija.<br>Stopkadrai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-29 12:35, atnaujinta 2023-10-29 12:37

Gynėjas traumą patyrė pirmojo pratęsimo metu, kai, verždamasis link krepšio, pabandė išvengti jį pasitikusio varžovo ir nesėkmingai kryptelėjo koją.

Po atliktų išsamių tyrimų medikai nustatė negailestingą diagnozę – vidinio šoninio raiščio plyšimą. Prognozuojama, kad gydymas ir reabilitacija geriausiu atveju užtruks mažiausiai 5 mėnesius.

Šią savaitę 23-ejų gynėjui iš Latvijos Turkijoje buvo atlikta operacija. Sekmadienį krepšininkas „Wolves“ socialinių tinklų paskyrose kreipėsi į sirgalius.

„Sveiki visi, siunčiu jums linkėjimus iš Turkijos. Esu po kelio operacijos, viskas pavyko puikiai. Noriu jums visiems padėkoti už palaikymą, ypač už palaikymą žaidžiant Vilniuje.

Jūs esate nuostabūs sirgaliai. Ir aš esu tikras, kad sugrįšiu dar stipresnis. Vilkai, eikite ir laimėkite“, – kalbėjo latvis.

„Betsafe-LKL“ čempionate A.Žagaras iki traumos vidutiniškai pelnė po 12 taškų, atliko po 5 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo po 3 kamuolius, rikdamas po 13 naudingumo balų per rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.