EUROLYGA 2023

Graikijoje atšauktos „Panathinaikos“ rungtynės: to priežastimi tapo ir M. Grigonis

Po pasaulio krepšinio čempionato sporto gerbėjų akys pradeda krypti į klubinius reikalus. Europos komandos tęsia pasiruošimą artėjančiam nacionalinių pirmenybių startui – ne išimtimi tapo ir Graikija.

M.Grigonis (su kamuoliu).<br>Imago/Scanpix nuotr.
M.Grigonis (su kamuoliu).<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-13 13:38

Vis dėlto Mariaus Grigonio atstovaujamai Atėnų „Panathinaikos“ ekipai teko šiek tiek pakoreguoti savo draugiškų rungtynių ciklą.

„Panathinaikos“ trečiadienį Graikijoje turėjo sužaisti kontrolinį mačą su Atėnų „Peristeri“ klubu, tačiau ši akistata buvo atšaukta.

Graikų žiniasklaidoje buvo atskleistos šio sprendimo priežastys.

Pasak SDNA.gr, „Panathinaikos“ ir „Peristeri“ rungtynės neįvyks dėl to, kad su „žaliaisiais“ trečiadienį negalės būti vyriausiasis komandos treneris Erginas Atamanas bei lietuvis M.Grigonis.

Pridedama, kad šie „Panathinaikos“ atstovai šiuo metu yra išvykę į Katalonijos sostinę Barseloną, kur jie vykdo savo įsipareigojimus Eurolygai.

Atėnų ekipa savo pasirodymą Eurolygoje pradės spalio 6-ąją, kai namuose susikaus su turnyro vicečempionu Pirėjo „Olympiakos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.