EUROLYGA 2023

Luka Dončičiaus tėvas skaudžiai įgnybo mūsiškiams: „Lietuvos rinktinė atrodė beviltiškai. Ir pasirodė juokingai“

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei antradienį prarado visus šansus prasimušti tarp keturių geriausių planetos komandų. Kazio Maksvyčio suburta ekipa pasaulio čempionato ketvirtfinalyje 68:87 (25:24, 13:25, 17:24, 13:24) krito prieš Serbijos rinktinę ir turės žaisti tik dėl 5–8 vietų.

 Saša Dončičius tikina, kad norėtų pasaulio čempionato pusfinalyje matyti serbų ir slovėnų akistatą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Saša Dončičius tikina, kad norėtų pasaulio čempionato pusfinalyje matyti serbų ir slovėnų akistatą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2023, 11:24 PM, atnaujinta Sep 5, 2023, 11:32 PM

Šias rungtynes gyvai arenoje stebėjo ir slovėno Lukos Dončičiaus tėvas Saša Dončičius, kuris po mačo nevyniojo žodžių į vatą ir sumalė lietuvius į miltus dėl skaudaus pralaimėjimo.

Per pirmuosius penkis čempionato mačus lietuviai iškovojo penkias pergales, tačiau mūsiškių ketvirtfinalis S.Dončičiui pasirodė juokingas.

„Manau, kad Serbija parodė aukštą lygį. Jie susikaupė ir žaidė fenomenalų krepšinį. Prieš juos Lietuvos rinktinė šįkart atrodė beviltiškai. Ir pasirodė juokingai.

Turiu pripažinti, kad serbų pergalė man nebuvo netikėta. Mane tik stebina toks triuškinantis rezultatas ir lengvas triumfas“, – liejo savo poziciją serbų žiniasklaidai S.Dončičius.

Kalbėdamas apie galimą serbų varžovą turnyro pusfinalyje, S. Dončičius tikino, kad reikia džiaugtis, kad Serbija antrame etape pralaimėjo Italijai 76:78 ir norėtų pusfinalyje matyti serbų ir slovėnų priešpriešą.

„Serbijos pralaimėjimas italams buvo naudingas – juk nieko tragiško neįvyko. Po šios nesėkmės serbai tapo dar labiau stipresni, galingesni ir pelnytai pateko į pusfinalį.

Jei serbai ir slovėnai kovos pusfinalyje, būsiu pats laimingiausias žmogus. Žinau, kad to norėtų Slovėnija, Luka to taip pat norėtų“, – kalbėjo kurir.rs portalui S. Dončičius.

Trečiadienį ketvirtfinalyje Slovėnija susikaus su Kanados krepšininkais. Šios poros laimėtojas pusfinalyje grumsis būtent su Serbija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.