EUROLYGA 2023

Pirmasis sostinės derbis nusidažė raudonai: draugiškose rungtynėse „Rytas“ sutriuškino „Wolwes“

Pirmą kartą po vasaros savų sirgalių akivaizdoje žaidęs Vilniaus „Rytas“ pradžiugino į areną susirinkusius gerbėjus įsirašydamas dar vieną pergalę pasirengimo cikle. Vilniečiai rezultatu 92:69 laimėjo prieš „Wolves“ komandą.

„Rytas“ laimėjo sostinės derbį.<br>A.Pliadžio nuotr.
„Rytas“ laimėjo sostinės derbį.<br>A.Pliadžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

rytasvilnius.lt

Sep 2, 2023, 7:13 PM, atnaujinta Sep 2, 2023, 7:18 PM

„Rytas“ varžovus į nokautą pasiuntė jau pačioje rungtynių pradžioje – kibi gynyba bei taiklūs metimai leido jau septintąją žaidimo minutę susikrauti 15-os taškų pranašumą. Pirmajame kėlinyje varžovus tritaškiais baudė A. Velička, K. Hornsby, R.J. Cole, L. Uleckas ir G. Križanauskas, o po 10-ies minučių švieslentėje degė skaičiai 29:16.

Antrajame kėlinyje vilniečiai neatsipalaidavo – R.J. Cole‘o ir Luko Ulecko vedama „Ryto“ komanda dar labiau padidino savo pranašumą ir į ilgąją pertrauką išėjo pirmaudama 47:30.

Po ilgosios pertraukos rungtynių tempą ir toliau diktatvę „Ryto“ krepšininkai vienu metu pirmavo ir 32-ių taškų persvarą, o galiausiai rungtynės baigėsi rezultatu 92:69.

Rezultatyviausiai „Ryto“ gretose rungtyniavo su komandos marškinėliais debiutavęs K. Hornsby. Jis pelnė 18 taškų (3/6 trit.) bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus. J. DeLaurier buvo naudingiausias ir surinko dvigubą dublį pelnęs 17 taškų ir atkovojęs 12 kamuolių, R.J. Cole pelnė 16 taškų, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir iš varžovų perėmė 4 kamuolius.

Šiose rungtynėse vilniečių gretose nežaidė ne tik M. Normantas, M. Echodas ir G. Radzevičius, bet ir J. Gorhamas bei O. Pleikys. Dėl šios priežasties progų pasireikšti turėjo „Rytas-2“ komandos jaunuoliai. Trumpiausiai žaidęs Nojus Kulieša taškų nepelnė, tuo metu Gantas Križanauskas ir Gediminas Alisas pelnė po 9 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.