EUROLYGA 2023

P. Motiejūnas – vis arčiau Eurolygos vadovo posto: privalėtų atsisakyti darbo „Žalgiryje“

Nepaisant to, kad Paulius Motiejūnas yra Kauno „Žalgirio“ veidas, vienas garsiausių Lietuvos sporto žmonių teigė, jog Eurolygos vadovo pareigos jį domintų. Laikas, kada paaiškės žmogus, kuris taps naujuoju Eurolygos vadovu – birželio pabaiga, o vėliausiai – vasaros pabaiga.

Paulius Motiejūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas.
Paulius Motiejūnas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-06-14 12:10, atnaujinta 2023-06-14 19:06

Eurolygoje vėl įvyko pokyčiai. Marshallas Glickmanas pasitraukė iš Eurolygos generalinio direktoriaus pareigų, tad natūralu, kad į jo vietą yra ieškoma pamaina. Tarp kandidatų perimti šį postą – Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Buvo tokių kalbų, diskutavome, – tinklalapio delfi.lt žurnalistui Linui Jociui sakė P.Motiejūnas. – Faktas, kad pareigos prestižinės. Jei būtų visų klubų pasitikėjimas... Kas, dirbdamas krepšinyje, galėtų sakyti, kad nenorėtų užimti Eurolygos vadovo pareigų. Didžiulė atsakomybė, puikus turnyras, puikios komandos.

Nenoriu apsimetinėti, kalbėti, kad visiškai neįdomu ir negalvoju apie tai. Laukia klubų vadovų posėdžiai, kalbėsime, matysime, kaip čia viskas pasisuks. Manau, kad per birželį turėtume apsispręsti, vėliausiai – iki vasaros pabaigos.“

Tinklalapis „Eurohoops“ gegužės pabaigoje skelbė, kad tarp kandidatų į Eurolygos vadovo kėdę neoficialiai yra aptariamos kelios pavardės, tarp kurių yra ne tik P.Motiejūnas.

Maža to, basketnews.lt žurnalistas Donatas Urbonas praneša, kad P.Motiejūno galimybės perimti Eurolygos vadovo vairą šiuo metu dar labiau iššaugo. Tiesa, jei jis pereitų dirbti į Eurolygą, tuomet turėtų atsisakyti darbo Kauno „Žalgiryje“.

Tarp potencialių Eurolygos vadovų yra matomos Turkijos klubų galvos – „Anadolu Efes“ vadovas Alpero Yilmazo ir „Fenerbache“ vedlys Maurizio Gherardini.

Verta paminėti, kad M.Glickmanas generalinio direktoriaus pareigose pradirbo vos vieną sezoną

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.