EUROLYGA 2023

B. Bogdanovičius dar labiau sustiprino „Bucks“

„Sacramento Kings“ ekipos gynėjas Bogdanas Bogdanovičius kraunasi lagaminus į „Milwaukee Bucks“ klubą. Tai ne pirmasis „Bucks“ žaidėjo įsigijimas antradienį – keliomis valandomis anksčiau paskelbta, kad klubas sutarė dėl Jrue Holiday perėjimo iš Naujojo Orleano ekipos.

 Bogdanas Bogdanovičius keliasi į Milvokį.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Bogdanas Bogdanovičius keliasi į Milvokį.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2020, 8:45 AM

Apie tai pranešė žurnalistas Adrianas Wojnarowski.

B.Bogdanovičius šią vasarą tapo laisvuoju agentu, todėl prieš mainus jis turės pradžioje pasirašyti kontraktą su atstovautu „Kings“ klubu, o jau tada keltis į Milvokį.

Pastaroji ekipa už serbą atidavė Donte DiVincenzo, Ersaną Ilyasovą ir D.J.Wilsoną bei gavo į savo sudėtį Justiną Jamesą.

28 metų 198 cm ūgio B.Bogdanovičius praėjusį sezoną per 29 minutes rinko 15,1 taško (37 procentai tritaškių), 3,4 atkovoto kamuolio ir 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Keliomis valandomis anksčiau tapo aišku, kad „Milwaukee Bucks“ klubas į pagalbą savo žvaigždei Gianniui Antetokounmpo pasikvietė „New Orleans Pelicans“ vieną iš lyderių.

Abu klubai surengė mainus ir „Bucks“ gavo įžaidėją Jrue Holiday, o už jį atidavė Ericą Bledsoe, George‘ą Hillą, tris pirmojo rato šaukimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.