EUROLYGA 2023

Socialiniame tinkle – E. Bendžiaus padėka „Ryto“ klubui: „Ačiū, Vilniau!“

Su Vilniaus „Ryto“ komanda atsisveikinęs Eimantas Bendžius savo socialiniame tinkle „Instagram“ paliko šiltą atsisveikinimo žinutę Vilniaus miestui, „Ryto“ klubui bei ekipos sirgaliams.

Eimantas Bendžius padėkojo „Ryto“ komandai<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Eimantas Bendžius padėkojo „Ryto“ komandai<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2020, 1:16 PM, atnaujinta Jul 2, 2020, 1:20 PM

„2020-ieji – netikėtumų ir išbandymų metas ne tik profesionaliam sportui, bet ir visam pasauliui. Kitomis aplinkybėmis sėkmingai ruoščiausi jau trečiam sezonui Vilniuje. Pastaruosius dvejus metus žaidžiau turbūt geriausią savo krepšinį.

Tačiau to nebūtų nutikę be klubo vadovybės kvietimo prisijungti prie „Ryto“ 2018 vasarą, be ištikimų fanų palaikymo, komandos draugų ir trenerių. Mano pasitikėjimas išaugo dėka jūsų visų ir aš to niekada nepamiršiu. Ačiū, Vilniau!“, – savo mintimis pasidalino buvęs Vilniaus „Ryto“ kapitonas.

Kaip teigia sotinės klubas, ekipos vadovybė su E.Bendžiumi keletą mėnesių ieškojo tolimesnio bendradarbiavimo galimybių ir svarstė įvairius variantus, tačiau rizika dėl kito sezono neapibrėžtumo nulėmė išsiskyrimą.

„Eimantas norėjo likti „Ryte“ ir mes labai norėjime jį matyti čia. Bet rasti abi puses tenkinantį sprendimą nepavyko.

Šiai dienai klubas nepajėgus vykdyti tokius finansinius įsipareigojimus, kurie numatyti žaidėjo kito sezono sutartyje, – ilgas derybas su kapitonu komentavo generalinis direktorius Rolandas Jarutis. – Eimantas visada aikštėje palikdavo širdį, todėl mes jam galime tik padėkoti už didelį atsidavimą sostinei ir laukiame ateityje jo sugrįžtant į Vilnių.“

LKL čempionate E.Bendžius vidutiniškai pelnė po 10,7 taško, atkovojo po 4,3 kamuolio ir rinko po 11,5 naudingumo balų. Europos taurėje buvęs „Ryto“ kapitonas fiksavo labai panašią statistiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.