EUROLYGA 2023

Pavargo nuo krepšinio jovalo Graikijoje: treneris R. Pitino grįžta dirbti į JAV

Atėnų „Panathinaikos“ klubas turės ieškoti naujo vyriausiojo trenerio. Pusę metų Graikijos sostinėje praleidęs ir čia dirbęs amerikietis Rickas Pitino grįžta į tėvynę. Strategas apie tai pats paskelbė savo „Twitter“ paskyroje.

 Rickas Pitino grįžta į JAV.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Rickas Pitino grįžta į JAV.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2019, 6:53 PM, atnaujinta Jun 21, 2019, 7:06 PM

„Pastarieji metai buvo neįtikėtini. Norėčiau padėkoti visiems PAO žaidėjams už jų nuostabias pastangas. Dėkoju savo (trenerių) štabui už jų ištikimybę ir pasiaukojimą. Dėkoju aistringajam mūsų savininkui ir generaliniam vadybininkui.

Pagaliau atskira padėka (skiriama) Graikijos žmonėms už jų gerumą ir svetingumą. Tokia nuostabi šalis visada liks mano širdyje. Aš jūsų ilgėsiuosi, bet grįžtu namo ir versiu naująjį savo gyvenimo puslapį.“

Kartu su „Panathinakos“ komanda, kuriai atstovavo ir lietuvis Lukas Lekavičius, R.Pitino iškovojo 2018-2019 metų sezono Graikijos čempiono titulą, finalo serijoje iki trijų pergalių pranokę Patrų „Promitheas“ krepšininkus 3:0.

Eurolygos turnyre Atėnų komanda pasiekė ketvirtfinalį, kur seriją iki trijų pergalių 0:3 pralaimėjo Madrido klubui „Real“.

Informaciją, kad amerikietis atmetė „Panathinaikos“ vadovų jam pateiktą naują pasiūlymą patvirtino ir įtakingas ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis.

Jis taip pat pranešė, jog R.Pitino sieks gauti darbą NBA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.