EUROLYGA 2023

P. Motiejūnas: „Išlaikyti Keviną Pangosą bus ypatingai sunku“

Kauno „Žalgirio“ komandos sirgaliai jau seniai laukė tokio įspūdingo sezono, kuomet jų palaikomas klubas žaidžia taip gerai, kaip šiemet.

Paulius Motiejūnas pasidalino savo mintimis apie ateinantį sezoną<br>G.Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas pasidalino savo mintimis apie ateinantį sezoną<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2018, 12:10 PM, atnaujinta Apr 27, 2018, 2:20 PM

Pasak komandos direktoriaus „Avia Solutions Group“ ir Gedimino Žiemelio suteikta galimybe į rungtynes skraidyti užsakomaisiais reisais yra vienas didžiausių praėjusios vasaros laimėjimų.

„Kai skraidai reguliariais skrydžiais, reikia vidury nakties važiuoti į Vilnių, jei pavyzdžiui skrydis yra 6 valandą ryto, keliauji neišsimiegojęs, – bendraudamas su LKL.lt kūrybine grupe sakė Paulius Motiejūnas, „Žalgirio“ klubo direktorius. – Skrydis sportininkams yra krūvis. Ir dabar, kai pats nustatai, kada išskrisi, lieka visas ritmas, kurį darai būdamas namie ar išvykoje.“

Akivaizdu, kad viena sunkiausių užduočių ateinančiame sezone bus išsaugoti komandos vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių.

„Visada sakau, kad yra 50 ant 50. Kitaip su juo negali būti, – pripažino Motiejūnas. – Jis tobulėja kaip treneris ir komanda su juo tobulėja. Neabejoju, kad atsiras klubų, kurie norės jį pasikviesti pas save. O aš džiaugiuosi, kad mes su juo dirbame antrus metus. Jei galėsime trečius – būtų pasaka.“

P.Motiejūnas paklaustas ar galėtų klubas treneriui mokėti milijoną, atsakė, kad nors ir penkis, bet ne piniguose yra esmė.

Dėliodamas kito sezono sudėtį Motiejūnas joje mato ir „Šiaulių“ komandai paskolintą talentą Lauryną Birutį.

„Tegu nesupyksta treneris Sireika, bet nematome jo Šiauliuose. Jis ten jau įrodė viską ir , manau, reikia žengti žingsnį į priekį. “, – pabrėžė Motiejūnas.

„Žalgirio“ vadovas pabrėžė, kad komandoje veikiausiai liks Aaronas White‘as, jei neišvyks žaisti į NBA lygą. Sunkiau bus su Edgaru Ulanovu, o ypatingai sunku – su Kevinu Pangosu.

„Edgaras vis tiek yra lietuvis, todėl santykinai šansų jį išlaikyti yra daugiau. Keviną išlaikyti bus sudėtinga. Kalbėjomės ir sezono eigoje, kai jam buvo kiti pasiūlymai. Nematau daug šansų. Įsivaizduoju, kad jis tikrai nori patekti į NBA, tai yra jo pagrindinis tikslas. Jeigu nepavyks patekti ten, žiūrėsime, ką siūlys kitos Europos komandos. Mes dėl jo tikrai pakovosime ir siūlysime maksimalų pasiūlymą pagal savo galimybes“, – sakė Motiejūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.