EUROLYGA 2023

Kaune startuoja Baltijos jaunučių krepšinio taurės turnyras

Pirmadienį Kaune prasideda tris dienas truksiantis Baltijos jaunučių (iki 16 metų) vaikinų ir merginų krepšinio taurės turnyras. Prie Lietuvos, Latvijos ir Estijos prisijungs Airijos merginų ir Turkijos vaikinų rinktinės.

 Tadas Stankevičius<br> lkl.lt nuotr.
 Tadas Stankevičius<br> lkl.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2017, 10:40 AM, atnaujinta Jul 17, 2017, 10:44 AM

Šiuo turnyru Lietuvos rinktinės tęsia pasirengimą Europos čempionatams. Vaikinų čempionatas nuo rugpjūčio 11 dienos vyks Juodkalnijoje, merginų - nuo rugpjūčio 4 dienos Prancūzijoje.

"Tai mums bus geras jėgų patikrinimas, parodys, kiek mes verti ir ko galime tikėtis Europos čempionate. Smagu, kad yra 10-11 rungtynių pasiruošimo cikle, todėl tikimės be traumų ir gerai pasiruošę pasirodyti šią vasarą", - pasiruošimo ciklą komentavo merginų ekipos treneris Tadas Stankevičius.

"Prieš Europos čempionatą dalyvausime dviejuose turnyruose - tai Baltijos taurė ir Europos jaunimo olimpinis festivalis. Tai pajėgūs turnyrai, kuriuose keliame aukštus tikslus, tačiau pagrindinis turnyras šią vasarą mums yra rugpjūčio mėnesį vyksiantis Europos čempionatas", - apie rinktinės tikslus kalbėjo vaikinų vyriausiasis treneris Edvinas Justa.

Pirmadienį Lietuvos ekipos žais su Latvijos rinktinėmis. Šeštadienį lauks Estijos rinktinės, o sekmadienį merginos susikaus su Airijos rinktine, o vaikinai - Turkijos.

Turnyras vyks Arvydo Sabonio krepšinio mokykloje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus