CSKA žaidėjo A.Jacksono pokštas – pagirti vyro penį prie pisuaro

„Jos susijusios su viskiu ir kitais dalykais, apie kuriuos profesionalus sportininkas kalbėti neturėtų“, - paklaustas apie linksmas gyvenimo istorijas sakė Maskvos CSKA legionierius Aaronas Jacksonas. 28 metų 193 cm ūgio krepšininkas laukia penktadienio Eurolygos rungtynių ir su basket.com.ua kalbėjo visiškai atvirai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-14 15:45, atnaujinta 2018-02-13 23:04

„Visi žino, kad jūs kartas nuo karto išgeriate?“, - žurnalistas paklausė A.Jacksono. Šis neslėpė.

„Mano tėvai žino, kad geriu. Aš mėgstu gerti viskį, o kai apsilankau tualete, randu su kuo pažaisti. Pavyzdžiui aš stovėjau prie pisuaro, o šalia – kitas žmogus. Aš apsimečiau, kad stebiu jį ir pasakiau: „Puikus penis.“ Jis buvo visiškai priblokštas. Tas žmogus buvo rusas, bet nesuprato humoro. Užtat jis suprato angliškai ir buvo piktas: „Ką po velnių? Ką tu darai?“ Aš mėginau paaiškinti, kad juokavau. Tad taip, kai esu girtas, galiu juokauti.“

„Ar jūs neišsigandote?“, - klausė žurnalistas.

„Taip. Ne, nes jis nebuvo didelis. Bet niekada negali žinoti. Ne penis nedidelis, o jis pats. Apie penį nieko nežinau, nes nežiūrėjau“, - sakė A.Jacksonas.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.