K.Maksvytis: „Suomiai Europos čempionate įrodė, kad moka žaisti krepšinį“

„Pagaliau“, - ištarė Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas Justas Sinica spaudos konferencijoje po šeštųjų Europos taurės turnyro rungtynių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2013, 9:11 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:14 AM

Klaipėdiečiai nutraukė nesėkmių seriją ir 85:72 nugalėję Suomijos čempionę Loimos „Bisons“ ekipą iškovojo antrąją pergalę H grupėje.

„Džiugu, kad pagaliau laimėjome. Nepralaimėjome vienu ar dviem taškais rungtynių pabaigoje kaip visada. Laimėjo 13 taškų, gal dabar kas nors pagerės.

Trečiajame kėlinyje pasiteisino aikštės gynyba. Pabėgome. Visada būna pakilimai ir duobės, gerai, kad išlipome iš tos duobės“, - sakė J.Sinica.

Šiose rungtynėse per 21 minutę jis pelnė 15 taškų, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir perėmė vieną kamuolį.

Pirmąsias rungtynes išvykoje klaipėdiečiai pralaimėjo 62:63.

„Džiaugiuosi pergale. Po tiek klajonių reikėjo gerų emocijų. Pirmosiose rungtynėse pergalės iškovoti nepavyko, bet pralaimėjome nedideliu skirtumu.

Šioms rungtynėms pakankamai neblogai pavyko pasiruošti. Neišvengėme duobių, bet džiaugiuosi, kad varžovams neleidome sumažinti skirtumo tiek, kad viską būtų lėmusi viena ataka.

Vyrų rinktinė Europos čempionate įrodė, kad suomiai gali žaisti krepšinį“, - nusišypsojo komandos treneris Kazys Maksvytis.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.