„Dainava“ nupūtė „Bangą“ ir pakilo į viršų turnyrinėje lentelėje

„TOPsport A lygoje“ Alytaus DFK „Dainava“ namuose nepralaimi jau penkerių rungtynių iš eilės. 23-iajame ture dzūkai namuose 3:1 (1:1) palaužė Gargždų „Bangą“.

 alyga.lt nuotr.
 alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

2024-07-21 21:09

Mačą aktyviau pradėjo gargždiškiai – kartą darbo turėjo Volodymyras Krynskis, sykį Pijus Srėbalius mušė pro šalį.

Daimaviečiai išsiveržė į priekį 11-ąją minutę: Davoras Rakičius išprovokavo Manto Bertašiaus pražangą baudos aikštelėje – baudinį realizavo Stanislavas Sorokinas.

„Banga“ per pirmą kėlinį buvo nusipelniusi įvarčio – tą pavyko pasiekti 32-ąją minutę. Ignas Venckus atliko perdavimą Airesui Sousai ir portugalas pasižymėjo savo debiutiniame mače „Bangoje“.

Po pertraukos pranašesni buvo dainaviečiai. 49-ąją minutę S. Sorokinas pakėlė kampinį ir galva pirmą savo įvartį „TOPsport A lygoje“ pelnė Oskaras Lukošiūnas. „Dainava“ greitai buvo arti trečio, bet sėkmingai žaidė M. Bertašius.

Alytaus klubo pranašumą įtvirtino varžovo pasinaudojęs po keitimo aikštėje pasirodęs Artiomas Baftalovskis. Savo ruožtu „Banga“ galėjo sušvelninti deficitą, bet Roberto Vėževičiaus smūgis sudrebino vartų konstrukciją.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.