„Kauno Žalgiris“ pagaliau svečiuose patiesė „Panevėžį“

„TOPsport A lygoje“ „Kauno Žalgiris“ po beveik ketverių metų pertraukos svečiuose įveikė „Panevėžį“. 23-iojo turo dvikovoje žalgiriečiai įrodė savo pranašumą rezultatu 2:1 (1:1).

„Kauno Žalgiris“ pagaliau svečiuose patiesė „Panevėžį“<br>alyga.lt nuotr.
„Kauno Žalgiris“ pagaliau svečiuose patiesė „Panevėžį“<br>alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2024, 11:08 PM

Mačo pradžia šeimininkams susiklostė puikiai – 4-ąją minutę po Cheikhou Diengo perdavimo pasižymėjo Noelis Mbo. 25-erių puolėjui tai buvo ketvirtasis įvartis šiame sezone.

Panevėžiečiai ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau svečiai nubėgo į kontrataką ir 29-ąją minutę po Artūro Dolžnikovo perdavimo pasižymėjo Filipas Dangubičius. Kėlinio pabaigoje du gerus šansus turėjo N. Mbo, jo smūgius, kaip ir Lucaso de Vegos bandymą, atrėmė Deividas Mikelionis.

Antrame kėlinyje komandos susikūrė mažiau grėsmingų epizodų. Vis dėlto 70-ąją Vilius Armanavičius realizavo baudinį, kai baudos aikštelėje ranka kiek anksčiau sužaidė Malcolmas Cacutalua. Po 4 minučių antrą geltoną kortelę „Kauno Žalgirio“ saugas Gratas Sirgėdas.

Per likusį laiką pavojingai galva atakavo Ch. Diengas, po keitimo aikštėje pasirodęs Linas Klimavičius taip pat nepasinaudojo savo galimybėmis.

„Kauno Žalgiris“ su 37 taškais rikiuojasi trečias, savo ruožtu, trečią kartą iš eilės pralaimėjęs „Panevėžys“ turi 21 tašką bei nusileido į 10-ąją vietą.

 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.