Ispanijos futbolo žvaigždės galvos skausmai – į Europos čempionatą pasiėmė mokyklos namų darbus

Ispanijos futbolo rinktinės ir „Barcelona“ klubo žvaigždė Lamine‘as Yamalas išvyko į Vokietiją, kur su nacionaline komanda sieks laimėti Europos čempionatą. Tačiau futbolininkui reikės koncentruotis ne tik į žaidimą, bet ir į... mokyklos namų darbus.

Lamine'as Yamalas<br>AFP/Scanpix nuotr.
Lamine'as Yamalas<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2024, 12:56 PM

16-metis turėjo proveržio sezoną. L.Yamalas jau tapo vienu pagrindinių „Barcelona“ komandos žaidėjų, kurioje šį sezoną sužaidė 50 rungtynių, per kurias pelnė 7 įvarčius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Toks žaidimas atkreipė ir Ispanijos rinktinės vyriausiojo trenerio Luiso de la Fuente. Paauglys jau sužaidė 7 rungtynes už nacionalinę komandą, per kurias pasižymėjo 2 įvarčiai, o strategas L.Yamalą pasiėmė ir į Europos čempionatą.

Kalbėdamas apie artėjantį čempionatą L.Yamalas atskleidė, jog į Vokietiją pasiėmė ir mokyklos namų darbus, kad nenuliūdintų savo mokytojų.

„Mes čia susirinkome ne pasivaikščioti, o sukurti istoriją. Tikiuosi toli nužygiuoti Europoje. Atsivežiau ir namų darbus, nes esu ESO 4 kurse (paskutiniai privalomo mokymosi metai). Man pavyksta pamokos nuotoliniu būdu ir man sekasi gerai; Tikiuosi, mokytoja manęs neieškos“, – kalbėdamas su „AS“ laikraščiu teigė 16-metis.

Ispanijos rinktinė žais B grupėje, kartu su Kroatijos, Italijos ir Albanijos rinktinėmis.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.