„Džiugas“ smogė „Sūduvai“ ir išlieka vienu iš A lygos lyderių

2024 m. gegužės 11 d. 20:32
Lrytas.lt
„TOPsport A lygoje“ dar vieną reikšmingą pergalę iškovojo puikiai rungtyniaujantis Telšių „Džiugas“. 13-asis turas buvo įprasmintas pirmuoju laimėjimu Marijampolėje – 1:0 nugalėta vietos „Sūduva“.
Daugiau nuotraukų (1)
Pirmame kėlinyje iki pertraukos svečiai atsakė nepavojingais tolimais smūgiais, o marijampoliečių gretose puikaus šanso neišnaudojo Augustas Dubickas – jo ataką nuslopino Ivanas Baturinas.
„Džiugo“ strategui Andriui Lipskiui teko atlikti priverstinį keitimą, kadangi susitikimo tęsti negalėjo vienas lyderių Christianas Bella. Tiesa, į rikiuotę sugrįžo mėnesį „TOPsport A lygoje“ nežaidęs Emilis Gasiūnas.
Vienintelį savo įvartį džugiečiai pelnė po pertraukos. 54-ąją minutę Dejanas Trajkovskis atliko perdavimą iš kairiojo krašto ir į ataką nubėgęs Miroslavas Puškarovas taikliai mušė galva. Legionierius iš Bulgarijos pasižymėjo antrame mače iš eilės.
Per likusį laiką Leifo Estevezo kampinio metu pakeltas kamuolys atsimušė į skersinį, o su po keitimo aikštėje pasirodžiusio Lino Zingerto bandymu susitvarkė I. Baturinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.