Čempionų titulą ginantis „Panevėžys“ pristatė naujoką

Per tris „TOPsport A lyga“ turus dar įvarčių neįmušęs čempionų titulą ginantis futbolo klubas „Panevėžys“ sulaukė papildymo gynybos grandyje.Vienerių metų kontraktas buvo pasirašytas su 29-erių Vokietijos bei Angolos pilietybes turinčiu Malcolmu Cacutalua.

 M.Cacutalua<br> FK „Panevėžys“ nuotr.
 M.Cacutalua<br> FK „Panevėžys“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2024, 8:31 AM, atnaujinta Mar 15, 2024, 8:36 AM

Visą savo karjerą vidurio gynėjas praleido Vokietijoje. M.Cacutalua priklausė Lėverkuzeno „Bayer“ ekipai, iš kurios buvo skolinamas Fiurto „Greuther“ bei „Bochum“ klubams.

2016-aisiais futbolininkas sukirto rankomis su Bylefeldo „Arminia“, dar po metų papildė Aujės „Erzgebirge“ ekipą, kurios marškinėlius vilkėjo iki 2022-ųjų. Prieš atvykdamas į Lietuvą M.Cacutalua gynė „Magdeburg“ klubo garbę.

M. Cacutalua devynis sezonus iš eilės rungtyniavo antroje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje, taip pat atstovavo savo šalies U-20 ir U-21 rinktinėms.

„Pokalbiai su treneriu ir klubo direktoriumi buvo labai pozityvūs, tad greitai įsitikinau, jog „Panevėžys“ man bus geras klubas. Žinoma, esu sujaudintas dėl to, kad pirmą kartą karjeroje žaisiu užsienyje. Po 10 metų profesionalaus žaidimo Vokietijoje norėjau turėti patirties užsienyje – susipažinti su kita kultūra ir kitu čempionatu.

Su komanda noriu būti sėkmingas ir vėl žaisti dėl titulų, ką klubas darė praėjusiais metais“, – fk-panevezys.lt svetainei kalbėjo vidurio gynėjas.

Artimiausias rungtynes „Panevėžys“ žais kovo 16 dieną, šeštadienį. „TOPsport A lygos“ 4-ojo turo rungtynių su Gargždų „Banga“ pradžia „Žemynos“ progimnazijos stadione – 15.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.