Startuoja FK „Kauno Žalgirio“ abonementų prekyba

2024 m. sezoną jau pradėjusi „Kauno Žalgirio“ futbolo komanda savo gerbėjams šiemet suteiks galimybę įsigyti abonementą į visas likusias sezono rungtynes Dariaus ir Girėno stadione. Prekyba oficialiai startavo kovo 13 d.

 Startuoja FK „Kauno Žalgirio“ abonementų prekyba<br>L.Žemgulio nuotr.
 Startuoja FK „Kauno Žalgirio“ abonementų prekyba<br>L.Žemgulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2024, 12:28 PM

Tokią galimybę reprezentacinė Kauno miesto futbolo komanda savo sirgaliams siūlo po ilgos pertraukos – paskutinį kartą futbolo abonementai prekyboje buvo dar 2017 m. sezone.

2024 m. sezone „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sužais dar mažiausiai 16 namų rungtynių „TOPsport A lygoje“, o abonementų turėtojai nemokamai pateks ir į LFF taurės rungtynes bei visas „Kauno Žalgirio B“ komandos rungtynes. Jei klubas dalyvautų UEFA turnyrų atrankose, abonementai į jas negaliotų.

Futbolo mėgėjų viešoje prekyboje lauks dviejų lygių abonementai – įprastose tribūnose bei pirmajame VIP tribūnos aukšte. Egzistuoja galimybė ir įsigyti trečio lygio abonementus VIP ložėse.

Tiesa, siekiant užtikrinti geriausią žiūrovų patirtį stadione, VIP erdvėse kurį laiką dar vyks įrengimo darbai.

VIP abonementą įsigiję sirgaliai turės išskirtinę galimybę išsaugoti savo vietą ir į kitus Dariaus ir Girėno stadione vyksiančius renginius, išsiperkant bilietą turimo abonemento vietoje. Svarbu žinoti tai, kad abonementai nesuteiks teisės įsigyti bilietų į šią vasarą Dariaus ir Girėno stadione vyksiančius Edo Sheerano ir Jessicos Shy koncertus, kadangi prekyba bilietais į juos prasidėjo gerokai anksčiau.

Su specialia nuolaida FK „Kauno Žalgirio“ abonementus gali įsigyti 2023–2024 m. Kauno „Žalgirio“ krepšinio sezono abonementų turėtojai, metiniai „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai ir „Žalgirio“ Klubo nariai, nuolaidos laukelyje įvedę savo turimo abonemento barkodą ar į el. paštą gautą specialų nuolaidos kodą.

Abonementų prekyba vykdoma internetu bei „Žalgirio“ arenos kasoje (kasos darbo laikas I-V: 16.00–20.00 val.).

Kovo 13 d. prasidėjusi abonementų prekyba tęsis iki kovo 24 d. 23.59 val., o kovo kovo 25 d. 12 val. prasidės ir bilietų prekyba į atskiras rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.