„Sūduva“ palaužė A lygos čempionus

3-iąjį „TOPsport A lygos“ turą vainikavo akistata Marijampolėje, kur savo jėgas akistattoje išbandė Marijampolės „Sūduva“ bei „Panevėžys“. Atkakli kova vyko iki pat paskutinės minutės, o jau per pridėtą teisėjo laiką paskirtas baudinys į panevėžiečių vartus buvo lemtingas – Aivaro Emsio įvartis marijampoliečiams leido švęsti pergalę rezultatu 1:0 (0:0).

Aivaro Emsio įvartis marijampoliečiams leido švęsti pergalę <br> a lyga nuotr.
Aivaro Emsio įvartis marijampoliečiams leido švęsti pergalę <br> a lyga nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2024, 11:12 PM

Pavojų Giedriaus Zenkevičiaus ginamiems vartams 11-ąją minutę kėlė Federico Palacios, pastarasis atliko smūgį iš už baudos aikštelės, tiesa, kamuolys skriejo virš vartų, vos po kelių epizodu Motiejus Burba atsakė bandymu pasižymėti galva.

Kėliniui įpusėjus sūduviečiai ir toliau žaidė aštriai – Stevo Lawsono smūgį blokavo panevėžiečiai, sekančią akimirką netaikliai galva smūgiavo Ernestas Burdzilauskas.

Aktyviai žaidęs E. Burdzilauskas 38-ąją minutę prasiveržė dešiniuoju kraštu bei atliko smūgį, visgi, kamuolys skriejo šalia virpsto, prie to stipriai prisidėjo gerai besigynęs Linas Klimavičius. Jau kitos atakos metu atakos smaigalyje atsidūrė Robertas Mazanas, tačiau jo šūvį atrėmė G. Zenkevičius.

57-ąją minutę Artemas Fedorovas galingu smūgiu iš oro galėjo pelnyti įvartį, bet iki tikslo jam šiek tiek pritrūko.

Jau per pridėtą teisėjo laiką po VAR peržiūros buvo priimtas sprendimas, jog Jovanas Čadženovičius prasižengė baudos aikštelėje, o tai leido marijampoliečiams išsiveržti į priekį – taiklus Aivaro Emsio baudinys 98-ąją minutę varžovus pasiuntė į nokdauną.

Po pergalės Dovydo Lastausko auklėtiniai su 5 taškais pakilo iki antrosios turnyro lentelės pozicijos, tuo tarpu praėjusio sezono čempionai su 2 taškais lieka 8-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.