D. Lastauskas tapo geriausiu rugpjūčio treneriu

„Optibet A lygoje“ rugpjūčio mėnesį Marijampolės „Sūduvai“ pavyko užtikrintai atitrūkti nuo poros apatinių komandų.

 D. Lastauskas<br>V.Kuralavičiaus nuotr.
 D. Lastauskas<br>V.Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 6:41 PM

Pasiekti laimėjimai ir aistruolių palaikymas leido Marijampolės ekipos strategui Dovydui Lastauskui tapti geriausiu rugpjūčio mėnesio treneriu – tai paaiškėjo suskaičiavus žurnalistų ir tv3.lt portale surengtos sirgalių apklausos balsus.

Pirmą sezoną pagrindinę „Sūduvos“ komandą treniruojančiam D. Lastauskui bus įteiktas „Immunace“ prizas.

Praėjusį mėnesį marijampoliečiai pasiekė tris reikšmingus laimėjimus – nugalėta Alytaus „Dainava“, Gargždų „Banga“ ir Vilniaus „Riteriai“. Rugpjūčio pabaigoje, sužaidus vieną nesėkmingą kėlinį, namuose buvo pralaimėta „Kauno Žalgiriui“.

Turnyro lentelėje „Sūduva“ su 28 taškais rikiuojasi 8-oje vietoje.

„Rugpjūčio mėnesis tikrai komandai buvo superinis, po ilgesnės serijos nelaimėtų rungtynių, vaikinai parodė didelį charakterį ir turėjo tikrai gerą atkarpą. Labiausiai smagu dėl vaikinų, kaip jie auga viso sezono metu ir šitas mėnesis tai puikiai parodė.

Likusiai sezono pusei tikslai paprasti, eiti kovoti kiekvienose rungtynėse, augti kaip komanda ir stengtis užbaigti sezoną kuo aukštesnėse pozicijose“, – teigė 29-erių strategas.

Balandį ir gegužę geriausiu „Optibet A lygos“ treneriu buvo pripažintas FA „Šiauliai“ vadovaujantis Mindaugas Čepas, kovą bei birželį – prie „Panevėžio“ vairo stovintis Gino Lettieri, liepą – Kauno rajono „Hegelmann“ ekipą treniruojantis Andrius Skerla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.