„Riterių“ vairą perėmė M. Silva

Pavasarį prie Vilniaus „Riterių“ vairo stojęs Vladimiras Jankovičius komandai nebevadovaus. Šeštadienį nuo treniruočių ir varžybų nušalintas treneris yra atleistas.

 M.Silva.<br> fkriteriai.lt nuotr.
 M.Silva.<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkriteriai.lt

Jul 27, 2023, 9:38 AM

„Riterių B“ komandą „Optibet Pirmoje lygoje“ treniravęs portugalas Matthew Silva keliasi į pagrindinę komandą. Jis pakeis atleistą specialistą iš Serbijos V.Jankovičių.

„Mes visi puikiai žinome situaciją ir puikiai žinome, ką turime daryti. Dabar ne tas laikas, kai turime žvalgytis atgal. Ne, turime kuo geriau pasiruošti būsimam savo varžovui, į priekį žiūrėti su pozityvu ir siekti tų tikslų, kurie yra pasiekiami.

Be abejo, tam turime būti geriausi kiekvieną dieną. Matau šių žaidėjų potencialą ir tikiu, kad tie tikslai yra pasiekiami. Žaidėjai išgirdo mano idėjas, todėl pasitelkus didesnę motyvaciją, kiekvienas tikslas bus pasiekiamas. Man garbė treniruoti šį klubą“, – prisistatydamas sakė M.Silva.

32-ejų specialistas prieš prisijungdamas prie „Riterių“ treniravo Marijampolės „Sūduvą“. Šiame sezone kurį laiką jis dirbo V. Jankovičiaus trenerių štabe. M.Silvos debiutas prie „Riterių“ vairo įvyks sekmadienį Kaune „Optibet A lygos“ rungtynėse prieš Kauno rajono „Hegelmann“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.