„Riterius“ papildė dar vienas serbas

Prieš prasidedant naujajam sezonui, Vilniaus „Riterių“ ekipos gretas sustiprino 28-erių metų krašto saugas iš Serbijos Nikola Popovičius. Pastarasis futbolininkas su komanda treniruojasi nuo praėjusios savaitės.

 „Riterius“ papildė dar vienas serbas<br> fkriteriai.lt nuotr.
 „Riterius“ papildė dar vienas serbas<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkriteriai.lt

Feb 23, 2023, 11:00 AM

„Nikola yra universalus puolančiojo stiliaus žaidėjas, galintis žaisti keliose pozicijose. Jis pasižymi tvirtu sudėjimu, yra greitas žaidėjas ir puikiai atitinkantis komandos žaidimo stilių. Smagu, kad žaidėjas prisijungė prie mūsų, jis paįvairins mūsų galimybes puolime“, – apie naujoką sakė klubo sporto direktorius Tadas Simaitis.

Beveik visą savo karjerą N.Popovičius praleido gimtinėje. Išskirtiniai buvo 2018 metai ir 2021-ieji. Pirmuoju atveju, jis buvo išvykęs į Juodkalnijos „Grbalj“ klubą, o antruoju – į Armėnijos Vanadzoro „Lori“.

Futbolininką su „Riterių“ marškinėliais bus galima pamatyti šį šeštadienį 15:00 valandą „Sportimos“ manieže prasidėsiančiose paskutinėse priešsezoninėse rungtynėse su Rygos „Metta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.