Cristiano Ronaldo gali greitai atsisveikinti su „Manchester United“, jei nebus įvykdyta viena sąlyga

„Atvykau čia ne atostogauti“, – apie savo persikėlimą į „Manchester United“ kalbėjo Cristiano Ronaldo. Pastarosiomis savaitėmis Mančesterio klubui sekasi ne itin gerai, komanda pralaimėjo keletą svarbių rungtynių, o siekiant žadėtų trofėjų reikia permainų.

 Cristiano Ronaldo.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2021, 9:46 PM, atnaujinta Nov 9, 2021, 9:49 PM

Dabar aiškėja ir viena svarbi sąlyga: jei „Manchester United“ nepateks į Čempionų lygą, C.Ronaldo norės palikti klubą per vasaros perėjimų langą, nors yra pasirašęs dvejų metų sutartį.

Jau kurį laiką kliba norvego Ole Gunnaro Solskjaero kėdė, bet treneris prieš savaitgalį netikėtai davė į rinktines nepakviestiems savo žaidėjams savaitę atostogų, o pats su šeima privačiu lėktuvu išskrido į Norvegiją.

Belieka spėlioti, kaip tai atsilieps komandai.

Prieš kelias savaites Cristiano Ronaldo sukėlė sensaciją, pranešdamas apie perėjimą iš Turino „Juventus“ į „Manchester United“.

Į Angliją portugalas grįžo kalbėdamas apie norą laimėti trofėjų, tačiau šiuo metu rezultatai toli gražu nėra tokie, kokių jis tikėjosi.

„Pasakiau tai, ką tą akimirką jaučiau. Atvykau čia laimėti trofėjų“, – interviu „Sky Sports“ sakė Cristiano Ronaldo.

Ir portugalas daro viską, ką gali, kad padėtų komandai pasiekti geresnių rezultatų. Tačiau „Manchester United“ strigo žaisdamas su „Aston Villa“ (0:1), „Everton“ (1:1), „Leicester City“ (2:4), „Liverpool“ (0:5) ir „Manchester City“ (0:2).

„Man „Manchester United“ yra pergalių simbolis. Jau anksčiau sakiau, kad šioje komandoje matau didelį potencialą. Klube yra daug jaunų žaidėjų, turinčių potencialą, ir aš esu čia, kad laimėčiau ir padėčiau komandai kurti naujus dalykus“, – teigė Cristiano Ronaldo.

Tačiau šiuo metu „Manchester United“ komanda „Premier“ lygoje su 17 taškų turnyrinėje lentelėje užima 6 vietą.

Cristiano Ronaldo yra sužaidęs 12 rungtynių ir pelnęs devynis įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.