Baltijos taurėje 17-mečiai ir vėl pralaimėjo

Lietuvos jaunių (iki 17 metų) futbolo rinktinė antrosiose Baltijos taurės turnyro rungtynėse Palangoje trečiadienį 0:2 (0:1) pralaimėjo bendraamžiams iš Latvijos.

 Jaunių rinktinė pralaimėjo latviams.<br> LFF nuotr.
 Jaunių rinktinė pralaimėjo latviams.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 2:38 PM

Tai buvo antroji Latvijos pergalė Palangoje ir Klaipėdoje vykstančiame Baltijos jaunių taurės turnyre ir antroji Lietuvos nesėkmė. Antradienį latviai 1:0 įveikė estus, o lietuviai 2:3 pripažino Suomijos futbolininkų pranašumą.

Per Palangos stadione trečiadienį vykusį mačą progų pelnyti įvarčius turėjo ir Lietuvos, ir Latvijos futbolininkai, tačiau savąsias geriau išnaudojo latviai. Daugumą Lietuvos vartų atakų Latvijos rinktinė rengė dešiniuoju kraštu. Iš ten baigiantis pirmajam kėliniui po baudos smūgiu pakelto perdavimo Dmitrijus Rakulis galva pasiuntė kamuolį į Dominyko Valecko ginamus vartus. Beveik identiškas įvartis į lietuvių vartus krito ir antrojo kėlinio pradžioje, 48-ąją minutę. Iš dešiniojo krašto pakėlus kampinį, taikliai galva smūgiavo Svetoslavas Čugunas. Baigiantis rungtynėms gražų individualų išpuolį surengė Lietuvos rinktinės kapitonas Deimantas Rimpa, tačiau jo smūgį atrėmė Latvijos vartininkas.

Ketvirtadienį Baltijos taurės turnyre pertrauka. Penktadienį Lietuvos rinktinė Palangoje susitiks su Estijos ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.