F. Ribery grasinimų nebijo – Prancūzijos rinktinėje jis nežais

Miuncheno „Bayern“ futbolininkas Franckas Ribery ketvirtadienį tik patvirtino savo sprendimą daugiau nežaisti su Prancūzijos rinktine. 31 metų atakuojantis žaidėjas numojo ranka į UEFA prezidento Michelio Platini grasinimus.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Sep 12, 2014, 6:30 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:12 PM

„Mes susitarėme su Didier Deschampsu (Prancūzijos rinktinės treneris, - red.). Ateityje noriu susitelkti į žaidimą „Bayern“. Neketinu atšaukti sprendimo“, - „Die Welt“ sakė F.Ribery.

M.Platini anksčiau F.Ribery gąsdino galimomis sankcijomis, jeigu šis nuspręs nežaisti savo šalies rinktinėje. F.Ribery apie pasitraukimą iš Prancūzijos ekipos paskelbė po pasaulio futbolo čempionato. Jį futbolininkas praleido dėl nugaros traumos.

M.Platini anksčiau pareiškė, kad prancūzas neturi jokio kito pasirinkimo – esą jis privalo tęsti karjerą rinktinėje, jeigu bus į ją kviečiamas. Kitaip jam būtų taikomos nuobaudos. „Franckas negali pats nuspręsti, ar jis žais už Prancūziją, ar ne, - anksčiau sakė M.Platini. - Jeigu treneris jį pasirinks, jis privalės vykti. Tokios yra FIFA taisyklės. Jeigu žaidėjas neatvyktų, būtų nušalintas trejoms rungtynėms su „Bayern“.

F.Ribery jam turėjo trumpą atsakymą: „Man nerūpi politika, o tai ir supa šį reikalą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.