Prieš jaunimo rinktinės mačą - pramogos prie stalo futbolo

Trečiadienio vakarą Lietuvos jaunimo U-21 rinktinė ir vyriausiasis treneris Arminas Narbekovas į žurnalistų klausimus atsakinėjo netradicinėje vietoje. Jaunimo rinktinės atstovai lankėsi „Vasaros terasoje”, kur išbandė tarpusavio jėgas stalo futbolo žaidimuose ir bendravo su Vilniaus mokytojų namų kiemelio lankytojais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 11:05 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:06 AM

Rinktinės vizitas sutapo su stalo futbolo judėjimo foos-in kuruojamos vasaros lygos startu ir tapo savotiška jaunimo rinktinės treniruotė prieš šios dienos rungtynes su Moldova.

„Su futbolu tiesiogiai nesusijusi veikla prieš rungtynes yra reikalinga ir būtina, negalime galvoti vien apie dvikovą 24 valandas per parą, turime atsipalaiduoti ir pailsinti galvas, nes tai padeda rungtynių metu“, - kalbėjo U-21 rinktinės vyriausias treneris Arminas Narbekovas.

Treneriui pritarė ir rinktinės bei Klaipėdos „Atlanto“ gynėjas Edgaras Žarskis. „Tokios mini pramogos prieš rungtynes tik į naudą, mes prasiblaškome nuo minčių apie rungtynes ir pakeičiame aplinką, kuri visą savaitę būna ta pati – viešbutis ir treniruočių aikštė“.

Atrankos rungtynės į 2015 m. Europos čempionatą tarp Lietuvos ir Moldovos jaunimo rinktinių įvyks šiandien, LFF stadione, 18 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.