Sumalkite faršą sūrio tarka
Reikia faršo, bet neturite mėsmalės? Tiesiog braukite turimą mėsos gabalą per sūrio tarką ir turėsite tobulą faršą.
Šaldykite braškes cukruje
Dėdami braškes į talpas tarp jų sluoksnių berkite cukrų, o tik tada šaldykite uogas. Taip jos laikysis gerokai ilgiau.
Nušveiskite keptuves ir puodus pomidorų padažu
Keptuvės ir puodai su laiku apsineša nuodėguliais ir netenka blizgesio.
Norėdami juos nušveisti tiesiog sumaišykite pomidorų padažą su druska ir patrinkite jų paviršių. Šio triuko paslaptis – pomidorų padaže esantis actas.
Pratęskite bananų galiojimo laiką
Laikykite bananus atskirtus – ne kekėmis. Taip jie išsilaikys savaite ilgiau, žadama interneto puslapyje „Daily Mail“.
Išspauskite daugiau sulčių iš citrinos
Pašildykite citriną mikrobangų krosnelėje 20 sekundžių. Tuomet pradės skaidytis riebalų rūgštys, dėl ko ląstelių membrana taps pralaidesnė.
Panaudokite kiaušinių dėžutę atvėsinti nešiojamą kompiuterį