Keisčiausios virtuvės gudrybės, kurios, pasirodo, veikia

2017 m. gegužės 2 d. 16:41
Lrytas.lt
Kai kurie iš šių patarimų skamba gana keistai, bet išbandžiusieji juos teigia, kad visi šie triukai yra veiksmingi. Tad pristatome juos ir jums. 
Daugiau nuotraukų (6)

Sumalkite faršą sūrio tarka
Reikia faršo, bet neturite mėsmalės? Tiesiog braukite turimą mėsos gabalą per sūrio tarką ir turėsite tobulą faršą.

Šaldykite braškes cukruje
Dėdami braškes į talpas tarp jų sluoksnių berkite cukrų, o tik tada šaldykite uogas. Taip jos laikysis gerokai ilgiau. 

Nušveiskite keptuves ir puodus pomidorų padažu
Keptuvės ir puodai su laiku apsineša nuodėguliais ir netenka blizgesio.
Norėdami juos nušveisti tiesiog sumaišykite pomidorų padažą su druska ir patrinkite jų paviršių. Šio triuko paslaptis – pomidorų padaže esantis actas.

Pratęskite bananų galiojimo laiką
Laikykite bananus atskirtus – ne kekėmis. Taip jie išsilaikys savaite ilgiau, žadama interneto puslapyje „Daily Mail“.

Išspauskite daugiau sulčių iš citrinos
Pašildykite citriną mikrobangų krosnelėje 20 sekundžių. Tuomet pradės skaidytis riebalų rūgštys, dėl ko ląstelių membrana taps pralaidesnė.

Panaudokite kiaušinių dėžutę atvėsinti nešiojamą kompiuterį

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.