Pasimokykite iš profesionalų, kaip teisingai pjaustyti papriką

2015 m. gruodžio 4 d. 15:01
Apvalios formos, storą stiebą ir daugybę sėklyčių turinčias paprikas supjaustyti gali būti sudėtingiau, nei daugelį daržovių.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip ir dauguma žmonių jūs tikriausiai perpjaunate jas pusiau, po to išimate sėklytes ir nupjaunate stiebą. Tai, žinoma, neblogas būdas paprikai supjaustyti, bet viską galima apdaryti ir paprasčiau.
Šią skanią ir dažnai virtuvėje vartojamą daržovę galima supjaustyti pakankamai lengvai ir greitai, jeigu pasinaudosite nedidele virtuvės vadovų gudrybe.
Iš pradžių nupjaukite abu paprikos galus. Tada įpjaukite daržovę vertikaliai ir ją išvyniodami peiliu išimkite jos viduje esančią šerdį su sėklytėmis.
Liks supjaustyti išvyniotą papriką, kaip panorėsite: juostelėmis ar kubeliais.
Kaip tai padaryti, pamatykite rodalesorganiclife.com sukurtame filmuke apačioje.
paprikapjaustymasvirtuvės gudrybės
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.