Sultis rekomenduojama gerti bent 30 minučių iki valgio. Negerkite pavalgius ar su maistu, nes gali sustiprėti rūgimo procesai!
Man skaniausios ir geriausios yra burokėlių ir morkų sultys, paskanintos imbieru.
Ką tik išspaustos morkų sultys karaliauja tarp daržovių sulčių, o burokėlių sultyse gausu cukraus bei vitaminų, todėl gaunasi tikra jų bomba.
Vitaminingos morkų ir burokėlių sultys
Reikalingi produktai (2 žmonėms):
- 6 vidutinės morkos;
- 1 burokėlis;
- nedidelis gabaliukas imbiero;
- 1 puodelis vandens;
- keli lašiukai tyro alyvuogių aliejaus.
Nuskuskite morkas, burokėlį, imbierą ir dėkite į sulčiaspaudę.
Išspaudę sultis sumaišykite su vandeniu, išpilstykite į stiklines ir įlašinkite po mažą lašiuką alyvuogių aliejaus.
Galite įdėti ledukų, kad sultys būtų šaltos.