Morkų ir burokėlių sultys: vitaminų bomba iš pat ryto

2016 m. rugsėjo 30 d. 07:03
Paulina Kozlovskytė
Rytais, kuomet turiu daugiau laiko, atsikėlusi išgeriu vandens, tada ką tik išspaustų sulčių (šios yra mano mėgstamiausios), einu pasivaikščioti, o grįžusi pusryčiauju. Tuomet jaučiu, kad dieną tikrai pradėjau produktyviai ir kupina energijos.
Daugiau nuotraukų (1)
Sultis rekomenduojama gerti bent 30 minučių iki valgio. Negerkite pavalgius ar su maistu, nes gali sustiprėti rūgimo procesai!
Man skaniausios ir geriausios yra burokėlių ir morkų sultys, paskanintos imbieru.
Ką tik išspaustos morkų sultys karaliauja tarp daržovių sulčių, o burokėlių sultyse gausu cukraus bei vitaminų, todėl gaunasi tikra jų bomba.
Vitaminingos morkų ir burokėlių sultys
Reikalingi produktai (2 žmonėms):
  • 6 vidutinės morkos;
  • 1 burokėlis;
  • nedidelis gabaliukas imbiero;
  • 1 puodelis vandens;
  • keli lašiukai tyro alyvuogių aliejaus. 
Nuskuskite morkas, burokėlį, imbierą ir dėkite į sulčiaspaudę.
Išspaudę sultis sumaišykite su vandeniu, išpilstykite į stiklines ir įlašinkite po mažą lašiuką alyvuogių aliejaus.
Galite įdėti ledukų, kad sultys būtų šaltos.
Sultysmorkosburokėlių sultys
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.