„Hot Chocolate Hits“ paruošė vaizdo medžiagą, kaip jį pagaminti – ją rasite žemiau. O čia pateikiame receptūrą ir trumpą aprašymą.
Nekeptas sausainių desertas
Pagrindui:
- 24 kremu perteptų šokoladinių sausainių („Oreo“ tipo),
- 4 valgomųjų šaukštų minkšto sviesto
Baltajam sluoksniui:
- 250 g baltojo šokolado,
- 150 g kambario temperatūros neutralaus skonio sūrelio „Philadephia“,
- 12 kremu perteptų šokoladinių sausainių.
Viršutiniam sluoksniui:
- 6 sausainių,
- 100 g juodojo šokolado.
Gaminame pagrindą
Sudėkite sausainius ir sviestą į virtuvinį kombainą. Pulsuojančiu režimu susmulkinkite sausainius, įmaišykite sviestą. Jeigu neturite kombaino, dėkite sausainius į maišelį (geriau, kad būtų uždaromas) ir sutrupinkite kočėlu.
Pyrago formos dugną išklokite kepimo popieriumi, suberkite trupinius, lengvai suspauskite. Dėkite į šaldytuvą.
Ruošiame baltąjį sluoksnį
Ištirpinkite baltąjį šokoladą arba garų vonelėje, arba mikrobangų krosnelėje. Išplakite sūrelį ir sumaišykite su baltuoju šokoladu, kol masė bus minkšta ir lygi.
Sutrupinkite sausainius, kad liktų kiek stambesnių gabalėlių. Įmaišykite į baltojo šokolado masę. Tolygiai paskleiskite ją ant torto pagrindo, o ant viršaus išdėliokite stambiai sutrupintus sausainius.
Tortą dėkite į šaldytuvą ir laikykite 2 valandas.
Jeigu nesibaiminate kalorijų, prieš patiekiant galite aplieti juoduoju šokoladu.
Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų lapkričio 13 dieną.