Pigu ir saldu: į „Lidl“ parduotuves atkeliauja „Favorina“ prekių pasiūlymai

Kovas – jau ne už kalnų, o ir pavasario saulė lepina savo spinduliais vis dažniau. Nors laukiamiausia pavasario šventė – Velykos – ateis tik po mėnesio, „Lidl“ parduotuvėse jau pasirodė šventiškos, „Favorina“ prekių ženklu pažymėtos prekės. Prisipildę savo pirkinių krepšelį šiais skanumynais, ne tik iš anksto pasiruošite gražiausiai pavasario šventei, bet ir sužadinsite savyje pavasarišką nuotaiką.

Nors laukiamiausia pavasario šventė – Velykos – ateis tik po mėnesio, „Lidl“ parduotuvėse jau pasirodė šventiškos, „Favorina“ prekių ženklu pažymėtos prekės.
Nors laukiamiausia pavasario šventė – Velykos – ateis tik po mėnesio, „Lidl“ parduotuvėse jau pasirodė šventiškos, „Favorina“ prekių ženklu pažymėtos prekės.
Nors laukiamiausia pavasario šventė – Velykos – ateis tik po mėnesio, „Lidl“ parduotuvėse jau pasirodė šventiškos, „Favorina“ prekių ženklu pažymėtos prekės.
Nors laukiamiausia pavasario šventė – Velykos – ateis tik po mėnesio, „Lidl“ parduotuvėse jau pasirodė šventiškos, „Favorina“ prekių ženklu pažymėtos prekės.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 1, 2024, 10:47 AM, atnaujinta Mar 22, 2024, 4:19 PM

Kokios Velykos be šokoladinių kiaušinių?

Iš tikrųjų, nebūtina laukti Velykų, kad galėtumėte pasimėgauti pačių įvairiausių formų šokoladiniais skanėstais – ypač, kai velykinės „Favorina“ šokoladinės figūrėlės kainuos vos po 1,59 Eur. Pirmenybę teikiantiems ne įprastiems, o šokoladiniams „margučiams“, 200 g „Favorina“ šokoladinių kiaušinių kainuos 1,99 Eur, o didesnę – 400 g – pakuotę įsigysite už 3,79 Eur. „Lidl“ parduotuvėse taip pat rasite ir sveriamų šokoladinių kiaušinių, kurių kilogramas kainuos vos 7,99 Eur.

Tie, kurie nori pasimėgauti ne tik šokoladu, bet ir marcipanais, kviečiami paragauti marcipaninių kiaušinių, kurių maišelis kainuos vos 1,89 Eur, o su įdaru – 1,29 Eur. Labiau mėgstantys šokoladinius kiaušinius, už 3,99 Eur gali nusipirkti pieninio šokolado kiaušinių su staigmenomis viduje. Tuo metu saldainių dražė įdarytas kiaušinis kainuos tik 1,29 Eur.

Strykt, ir atšuoliuoja šokoladiniai kiškučiai

Tikra skanumynų lentynos pažiba – velykinių saldainių rinkinys, kuriame rasite šokoladinius kiškučius ir kiaušinius. Beje, jo kaina – tik 2,79 Eur.

Pasimėgauti linksmomis, pavasarėjančiomis dienomis kvies ir įvairūs šokoladinių figūrėlių rinkiniai. Pieninio šokolado figūrėlės kainuos tik 1,49 Eur, kiek kitoks rinkinys – vos 1,99 Eur. Kiškučiai – vieni iš pagrindinių Velykų simbolių, jų šokoladinės figūrėlės atitinkamai kainuos 0,59 Eur ir 1,49 Eur. Vaikams, norintiems pasijusti tikrais zuikučiais, siūlome specialų saldumynų rinkinį, kuriame – ir ausyčių aksesuaras. Rinkinio kaina – 6,49 Eur.

Kitas gyvūnas, susijęs su pavasariu ir Velykų gyvūnais – vištos, be kurių ant stalo nesidžiaugtumėme „margučiais“. Smaližiai galės paragauti šokoladinės vištos ir jos padėtų mažųjų kiaušinių, šio rinkinio kaina vos 4,99 Eur. Šokolado gurmanams „Lidl“ siūlo paragauti šokolado su likerio įdaru, kurį įsisgysite vos už 1,99 Eur.

Ant Velykų stalo – kolomba pyragas ir kiti velykiniai skanumynai

Lietuvoje vis labiau populiarėja balandžio formos „colomba“ pyragai, simbolizuojantys taiką ir kepami specialiai tik Velykoms. Jei su nostalgija prisimenate gardų kalėdinį „panettone“ pyragą, jūs pamilsite ir itališkąjį „colombo“ pyragą. Didįjį „colomba“ pyragą įsigysite už 9,99 Eur, o mažąjį – vos už 1,79 Eur. Šie pyragai puikiai pasitarnaus kaip velykinė dovana keliaujant į svečius.

Prekybos tinklas „Lidl“ nepamiršo ir kitokių saldumynų mėgėjų: jiems siūlome paragauti sviestinių sausainių, kurių 750 g kainuos 8,99 Eur. Taip pat vos už 2,99 Eur kviečiame išbandyti vokiškus Velykų sausainius, kuriais didžiuojasi Niurnbergo miestas. Tiek pat kainuos ir tradiciniai velykiniai „Favorina“ sausainiai.

Guminukų fanai, sukluskite: tik už 2,39 Eur įsigysite kramtomų meškiuko formos guminukų. Mažuosius galite nustebinti saldainiu rinkiniu, ant kurio įsitaisęs minkštas žaislas, tik ir laukiantis kuriam nors vaikui padovanoti Velykų džiaugsmą: tai kainuos tik 6,99 Eur. Be abejo, kaip gi be klasikinių saldainių ant pagaliuko: velykiškais piešiniais papuoštus pieninio šokolado arba pieninio ir balto šokolado saldainius įsigysite po 1,49 Eur.

Šventiškus, pavasariu dvelkiančius „Favorina“ gardumynus už itin mažą kainą galite įsigyti visose „Lidl“ parduotuvėse 27-iuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose.

Naujienų portalas lrytas.lt skaitytojams paruošė Velykų žaidimą. Žaiskite ir laimėkite Lrytas Premium prenumeratą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.