Restoranas „Miško natos“ įsikūręs prie automagistralės A1, vos už 15 min. kelio automobilio nuo Kauno Savanorių pr. ar vos už 40 min. kelio nuo to paties pavadinimo prospekto, esančio Vilniuje.
Neprarasite daug brangaus laiko, kad galėtumėte visą jį skirti gamtos magijai ir maisto kultūrai, kuriai dedikuota „Miško natų“ restorano koncepcija.
„Kuo ypatingas mūsų meniu? Tikras maistas? Mes manome, kad pigesnis maistas ant mūsų stalo neturi būti kažkieno beviltiškos kančios sąskaita. Todėl mes UŽ laisvėje auginamu gyvulių ar paukščių mėsą, ekologiškai užaugintas daržoves, laisvai laikomų vištų kiaušinius. Patiekalams ruošti naudojame tik aukštos kokybės produktus“, – pasakoja restorano „Miško natos“ vadovė Rima Gelžinienė.
Mėsos bei žuvies patiekalai restorane ruošiami taikant aukščiausius kokybės reikalavimus atitinkančias technologijas.
Daugelis mėsos gaminių vaakumuojami ir apdorojami žemoje temperatūroje sous-vide būdu.
Tai vienintelis būdas, leidžiantis išsaugoti visas geriausias mėsos ir žuvies skonio ir tekstūros savybes bei atsiskleisti prieskoninių žolelių aromatus.
Be to, gaminių ruošimas žemoje temperatūroje yra nepalyginamai sveikesnis ir naudingesnis maistinėmis savybėmis.
„Tikra ir visada gyva muzika. Tikros muzikos vakarai tokioje aplinkoje žmones priverčia susimastyti apie tikrus dalykus, bent jau taip manome ir tikime, kad vis daugiau žmonių tai išgirsta ir vertina. Pagarba viskam, kas gyva yra restorano misija. Tai su tokia misija mes einame ieškoti klientų, kurių kiekvienais metais vis daugiau. Tai, žinoma, žymiai sunkesnis kelias, bet manome jis yra tvarus ir vedantis į sėkmę ne tik mus, bet ir žmones, kurios mes bent truputį pakeisime“, – teigia R.Gelžinienė.