„Manęs klausia, kodėl aš pats nekuriu restorano, jei toks gudrus kitus kritikuoti. Atsakau: rašyti lengviau, negu gaminti. Darbas restorane yra pragariškas. Šiandien išpirkinėjau nuodėmes pats plušėdamas ir dar svečius aptarnaudamas“, – sako A. Užkalnis.
Jo kūrinys yra iš dviejų mėsos paplotėlių, su traškia šonine, naminiu majonezu ir saldžiu barbekiu padažu. „Tai Amerikos stilius ir Užkalnio interpretacija – daug mėsos, daug skonio, mažai daržovių; kartais galima smaližiauti, atsipalaiduoti ir mėgautis“, – pasakojo Andrius.
Nuo šiandien Užkalnio mėsainis grįžta į „Drama Burger“ restoranus. „Tikiuosi, visiems laikams“, – sakė A.Užkalnis, pastebėjęs, kad po pusės pamainos virtuvėje jo pagarba restoranų darbuotojams dar padidėjo.
„Tai šventi žmonės, ir darbas jų šventas. Visada atsidėkokite jiems ir palikite arbatpinigių“, – patarė restoranų kritikas.
Restorano virtuvės vadovas Paulius Staliorius, paklaustas, kaip vertina Užkalnio pagalbą virtuvėje, atsakė: „Bent jau nieko nesugadino, ir tai gerai.“