Donaldą Trumpą netikėtai parėmė repo legenda Kanye Westas

Išrinktasis JAV prezidentas Donaldas Trumpas sulaukė nelauktos paramos iš muzikos pasaulio atstovo. Milijardierių aplankė repo žvaigždė Kanye Westas, visus nustebinęs pareiškimais apie respublikoną.

D.Trumpas (kairėje) ir K.Westas ir anksčiau vienas apie kitą kalbėjo gražiai.<br>AP nuotr.
D.Trumpas (kairėje) ir K.Westas ir anksčiau vienas apie kitą kalbėjo gražiai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP, „Time“ ir „Lietuvos rytas“ inf.

Dec 15, 2016, 11:50 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:29 PM

Ilgą laiką dėl pervargimo viešumoje nesirodęs ir net ligoninėje atsidūręs 39 metų atlikėjas antradienį su išrinktuoju JAV prezidentu kalbėjosi jam priklausančiame dangoraižyje „Trump Tower“.

Po 40 minučių trukusio pokalbio K.Westas nusileido liftu su pačiu D.Trumpu, kuris, paklaustas, apie ką juodu kalbėjosi, atsakė: „Apie gyvenimą.“

Pats reperis tik tylėjo ir šypsojosi.

„Susitikote su išrinktuoju JAV prezidentu. Negi neturite ko pasakyti?“ – neatlyžo „Trump Tower“ vestibiulyje susirinkę žurnalistai.

„Dabar tiesiog noriu nusifotografuoti“, – tarstelėjo K.Westas.

Vėliau reperis pranešė, kad su D.Trumpu susitiko aptarti daugiakultūrių problemų, tokių kaip patyčios, parama mokytojams, mokyklų programos atnaujinimas ir smurtas Čikagoje – gimtajame K.Westo mieste.

„Manau, kad svarbu turėti tiesioginį ryšį su prezidentu, jeigu iš tikrųjų norime pokyčių“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė atlikėjas.

Praėjusį mėnesį K.Westas koncerto Kalifornijoje publiką pribloškė ilga kalba, kurioje tvirtino, kad nebalsavo, bet būtų parėmęs D.Trumpą, nes vertina šio verslo magnato atvirumą.

Po šios kalbos K.Westas nutraukė koncertą, paskelbė apie koncertų turo pabaigą ir savaitę praleido Los Andželo ligoninėje dėl streso ir pervargimo.

Be to, atlikėjas gyrė išrinktojo prezidento bendravimo būdą ir tikino, kad jeigu pats mėgintų tapti JAV prezidentu, būtų kitoks lyderis.

Reperis jau ne pirmą kartą kalba apie Baltuosius rūmus.

Jis dar pernai užsiminė, kad norėtų kandidatuoti 2020 metų JAV prezidento rinkimuose.

Tačiau po susitikimo su išrinktuoju prezidentu K.Westas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė „2024“, taip paskatindamas spėliones, kad nutarė atidėti savo kandidatavimą ir leisti D.Trumpui poste išbūti dvi kadencijas.

D.Trumpas anksčiau taip pat yra pažėręs pagyrų K.Westui.

„Nieko bloga apie jį niekada nesakysiu, nes jam labai patinku“, – praėjusį rugsėjį kalbėjo milijardierius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.