Atidarė barą, į kurį pateks tik patys gražiausi žmonės

Interneto pažinčių svetainės „Beatiful People“ („Gražūs žmonės“) nusprendė Los Andžele atidaryti barą, kuris bus skirtas, kaip patys teigia, tik gražiems žmonėms. Bare bus taip pat atskiras kambarys, skirtas „kūniškiems malonumams“, rašo „The Independent“.

Į barą patekti galės tik gražūs žmonės.
Į barą patekti galės tik gražūs žmonės.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2016, 1:48 PM, atnaujinta May 11, 2017, 9:30 AM

„Idėja atidaryti barą kilo stebint mūsų pažinčių svetainės veiklą. Idealiame pasaulyje žmonės eitų į panašias vietas norėdami susipažinti su žmonėmis dėl jų tyros sielos ar panašių dalykų. Tačiau mes negyvename idealiame pasaulyje. Žmogus iš prigimties nori bendrauti su tais, kurie jam yra patrauklūs.

Be abejo, grožis yra subjektyvus dalykas. Tačiau pažinčių portaluose žmonės neretai sukčiauja – deda stipriai pakoreguotas nuotraukas. Bare gi jie galės susitikti gyvai ir įvertinti vienas kitą“, – sakė baro įkūrėjas Gregas.

Tiesa, pasak jo, bare lankysis įvairūs žmonės – nuo slaugytojų iki modelių. „Mūsų užeigoje bus daug intelektualių žmonių iš įvairių socialinių sluoksnių“, – pasakojo Gregas.

Mintis įkurti tokį barą sulaukė nemažai kritikos. Esą taip žmonės bus diskriminuojami, nes kažkas galės spręsti, ar jie gražūs, ar ne. Jei apsaugai pasirodys, kad esate nepakankamai išvaizdūs – būsite išprašyti.

Tačiau Gregas dėl to nė kiek nesijaudina: „Taip, sulaukėme kaltinimų ir kritikos. Tačiau atsakymas paprastas – tai mūsų baras“.

Patekti į naująjį barą nebus taip paprasta. Visi norintys tai padaryti privalės būti užsiregistravę pažinčių svetainėje, į kurią privalo įkelti savo veido ir kūno nuotraukas. Ir tik atitikę nustatytus kriterijus galės leisti laiką su kitais gražiais žmonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.