Du draugai alpinistai fronte žuvo tą pačią valandą, jų kapus sujungė speciali virvė

Naujausi
Vytas Vytavicius
July 20, 2024, 4:12 AM

Prapiso ukraina , kaip ir 45 metais musu partizanams prizadejo visko kad raudonus pades sunesiot , eilinis zaidimas

Batenka
July 20, 2024, 9:38 AM

Cia ne zaidimas o didzioji politika, o tokioje politikoje nera Petro ir Antano, sako kiek zuvo" vienas tukstantis, reiskia vienas, milijonas, rasom milijona koks skirtumas. Yra filmas apie tai kaip Europos progresyvios salys nese i Afrika vakaru vertybes ir demokratija. Dar visiskai neseniai Belgijoje veike zoologijos sodas. Prigaudydavo Afrikoj negru ir rodydavo juos vaikam kaip zverelius ir sita rengini uzdare tik 1958 metais, vat jum tokios vakaru vertybes. Patys pasiskaitykite Les zoos humains en Belgique

Dalia
July 19, 2024, 7:09 PM

O tu ją aplankei? Ir ar iš vis žinai, KAS tai, KUR tai, ir KADA ta alėja atsirado??? Vat tokius asilų asiliausius, kaip tu, reikia deportuoti iš Lietuvos šiandien pat. Keista, kad tokiu KENKĖJU dar nesusidomėjo teisėsauga.

Batenka
July 20, 2024, 9:30 AM

Zinau kaip, kada atsirado, su konkreciom pavardem ir fotografijom. O tokios alejos kur veliavu daugiau nei miske medziu yra UK ir USA atsakomybe uz zmoniu likimus kuriu dauguma isvis jokio supratimo nei apie kara, nei apie politika neturi. Bet ka as aiskinu , tam kuris visais penkiais galais uz kara. Lietuviaim truksta karo, tas buvo ir Smetonos laikais kai tik gavo proga pasityciot is zydu, manot kas nors pasikeite?

Batenka
July 19, 2024, 6:26 PM

Pirma aplankykite Angelu aleja.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

Daugiau naujienų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.