Korupcijos byloje, susijusioje su S. Šoigu – įtartinos liudininkų mirtys viena po kitos

2024 m. liepos 15 d. 06:26
Papildyta
Rusijos invazijai į Ukrainą tęsiantis trečius metus, Kijevo pajėgos toliau gina savo laisvę ir teritoriją nuo intensyvių okupantų atakų, nukreiptų į karinę ir civilinę infrastruktūrą bei bando atremti okupantų veržimąsi.
Daugiau nuotraukų (43)
Nuo 2022 metų vasario 24 d. iki 2024 metų liepos 14 d. Rusijos kariuomenės nuostoliai Ukrainoje iš viso sudarė apie 559 090 karių (žuvusių ir sužeistųjų). Praėjusią parą eliminuota 1 320 priešo kareivių.
Per praėjusią parą rusai du kartus apšaudė Kupjanską, dvi moterys buvo sužeistos. Nuo FPV drono smūgio buvo apgadintas daugiabutis namas. Per MLRS ataką sudegė buvusi perykla, apgadinti keturi privatūs namai, teigė Charkovo regiono valstybės administracijos vadovas Olehas Syniehubovas.
Taip pat rusai šeštadienį dronais atakavo Kursko sritį. Sudžos mieste ant televizijos bokšto kilo gaisras. Pasak „Mash“, televizijos bokštą Sudžoje „atakavo mažiausiai du bepiločiai orlaiviai“. Jie taip pat esą smogė uždarytai miesto degalinei.
Šią savaitę į Ukrainą iš Rusijos buvo paleista daugiau kaip 700 valdomų aviacinių bombų, per 170 įvairių tipų kovinių dronų ir beveik 80 raketų, „Facebook“ pranešė prezidentas Volodymyras Zelenskis.
Prezidentas pareiškė, kad Rusija turi pralaimėti karą, nes daugelis šalių susitelkė aplink Ukrainą. Valstybės vadovas tai pareiškė savo „Facebook“ puslapyje.
Be to, Ukraina prieš rinkimus JAV, vyksiančius šį rudenį, nori surengti antrąjį Taikos viršūnių susitikimą, kuriame dalyvautų ir Rusija.
Sekite svarbiausias karo Ukrainoje naujienas su lrytas.lt.
RusijaUkrainaVladimiras Putinas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.