Žiniasklaida skelbia: Vokietijoje rasti du negyvi ten dirbti išvykę lietuviai 

2024 m. liepos 22 d. 19:00
Lrytas.lt
Vokietijoje, Lahro mieste, tiksliai nežinomomis aplinkybėmis mirė du lietuviai, kurie gegužės mėn. išvyko į užsienį užsidirbti, vėliau buvo išmesti iš darbo, o netrukus rasti negyvi viename miesto parke, praneša portalas „Delfi“. Minėto portalo teigimu, vietos policija šias mirtis traktuoja kaip nelaimingą atsitikimą.
Daugiau nuotraukų (5)
Su portalu susisiekusi vieno žuvusiojo žmona negali pasakyti, kas nutiko. Paskutinį kartą su vyru ji kalbėjosi birželio 23 d., o jau kitą dieną su juo nepavyko susisiekti. Jos vyras apdailininko darbą Vokietijoje susirado per Lietuvos įmonę „Construction Line“.
„Ta firma jiems išnuomojo butą Lahro mieste, jie ten gyveno keturiese, du viename kambaryje ir du kitame. Susiskambindavome, viskas buvo gerai. Jis žadėjo padirbėti iki Jūros šventės ir tada grįžti. Birželio 26 dieną man paskambino iš tos firmos ir pasakė, kad juos išmetė iš buto, nes jie triukšmavo.
Minėjo, kad kažkas buvo ir su policija. Bet jie man pasakė, tu nepergyvenk, vyras grįš, nupirksime bilietus. Tada po kelių dienų vėl skambinu tai firmai, man sako, tavo vyro draugas mirė, o tavo vyro ieško Vokietijos policija, nori apklausti dėl tos mirties“ , – portalui „Delfi“ pasakojo žuvusiojo žmona.
Moteris pati liepos 4 d. kreipėsi į Lietuvos policiją, kuri paskelbė vyro paiešką. Tačiau netrukus policija informavo, kad jos vyras mirė ir daugiau nieko nepasakė. Tik liepė susisiekti su Lietuvos ambasada Vokietijoje.
 
NelaimėVokietijaMirtis
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.