V. Orbanas pasmerkė „gėdingą susitarimą“ dėl aukščiausių ES postų

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas ketvirtadienį pasmerkė esą „gėdingą susitarimą“ dėl aukščiausių Europos Sąjungos (ES) postų.

Vokietijos kancleris Olafas Scholzas, Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas ir Lenkijos premjeras Donaldas Tuskas.<br>EPA-ELTA nuotr.
Vokietijos kancleris Olafas Scholzas, Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas ir Lenkijos premjeras Donaldas Tuskas.<br>EPA-ELTA nuotr.
EPA-ELTA nuotr.
EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2024-06-27 16:49

Toks jo komentaras nuskambėjo tuo metu, kai bloko lyderiai susirinko į Briuselį susitarti dėl vadovaujamų pareigų ateinantiems penkeriems metams.

„Europos rinkėjai buvo apgauti. EPP suformavo melo koaliciją su kairiaisiais ir liberalais. Mes nepalaikome šio gėdingo susitarimo!“ – tinkle „X“ pareiškė V. Orbanas, omenyje turėdamas centro dešiniąją Europos liaudies partiją, kurios pagrindinė kandidatė Ursula von der Leyen siekia dar vienos kadencijos Europos Komisijos pirmininkės poste.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.