Rusijoje – gamtos stichijos smūgis: Maskvoje skendo tūkstančiai automobilių, Čerkeske kruša nusiaubė prekybos centrą Žuvo žmogus

2024 m. birželio 1 d. 14:32
Lrytas.lt
Maskvoje per liūčių sukeltą potvynį po vandeniu atsidūrė automobiliai, o uraganas išvartė medžius, skelbia Rusijos žiniasklaidos kanalai.
Daugiau nuotraukų (4)
Rusijos sostinėje per liūties sukeltą potvynį po vandeniu atsidūrė dešimtys tūkstančių automobilių. Uraganinis vėjas taip pat išvertė medžius, praneša „Telegram“ kanalas „Shot“.
„Maskvoje po galingos liūties kilo rimtas potvynis. Sostinės šiaurėje po vandeniu atsidūrė automobiliai“, – praneša rašoma pranešime. Be to, skelbiama, kad uraganas išvertė medžius.
Taip pat gyvenamajame komplekse „Dmitrovskio parkas“ Lobensko gatvėje buvo smarkiai užtvindyta požeminė automobilių stovėjimo aikštelė ir gretima teritorija. Dėl incidento daug automobilių iš dalies atsidūrė po vandeniu.
Tuo tarpu Menžinskio gatvėje uraganas nuvertė medį, kuris nukrito ant prie šviesoforo stovinčio automobilio. Vairuotojas ir keleivis spėjo laiku išlipti iš transporto priemonės ir išvengė sužalojimų.
Šiuo metu informacijos apie sužeistuosius Maskvoje nėra. Komunalinės tarnybos esą aktyviai dirba šalindamos galingos liūties padarinius.
„Telegram“ kanalas „Shot“ pranešė ir apie stiprų uraganą Rusijos Čerkesko mieste. „Nukritę medžiai, išdaužyti prekybos centrų ir automobilių langai: Čerkeską užklupo uraganas su stipria kruša. Vienas žmogus žuvo“, – rašoma pranešime.
„Shot“ duomenimis, audros auka tapo 1980 m. gimęs vyras, kuris buvo automobilio „Ford Focus“ salone Gutjakulovos gatvėje. Jo automobilį prispaudė nuvirtęs medis.
Skelbiama, kad stipri kruša išdaužė automobilių langus įvairiose miesto dalyse, o prekybos centro „Panorama“ stiklinis stogas buvo sudaužytas.
RusijaMaskvapotvynis
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.