FTB: šiaurės rytų Meksikoje apšaudyti ir pagrobti keturi amerikiečiai

JAV federalinis tyrimų biuras (FTB) sekmadienį pranešė, kad ginkluoti vyrai apšaudė ir pagrobė keturis Amerikos piliečius, įvažiavusius per JAV sieną į šiaurės rytų Meksiką.

JAV federalinis tyrimų biuras (FTB) pranešė, kad ginkluoti vyrai apšaudė ir pagrobė keturis Amerikos piliečius, įvažiavusius per JAV sieną į šiaurės rytų Meksiką.<br>„123rf.com“ nuotr.
JAV federalinis tyrimų biuras (FTB) pranešė, kad ginkluoti vyrai apšaudė ir pagrobė keturis Amerikos piliečius, įvažiavusius per JAV sieną į šiaurės rytų Meksiką.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-06 14:42, atnaujinta 2023-03-06 14:44

Amerikiečiai penktadienį įvažiavo į Matamoroso miestą Tamaulipaso valstijoje baltu mikroautobusu su Šiaurės Karolinos valstybiniais numeriais, sakoma FTB pranešime, jį paskelbė JAV ambasada Meksikoje.

„Netrukus, kai atvyko į Meksiką, nenustatyti ginkluoti vyrai paleido šūvius į (mikroautobuso) keleivius. Visi keturi amerikiečiai ginkluotų vyrų buvo susodinti į transporto priemonę ir išvežti iš įvykio vietos“, – pranešė FTB.

Matamorosas, esantis kitoje sienos pusėje ties JAV Braunsvilio miestu Teksase, apimtas smurto, susijusio su prekyba narkotikais ir kitu organizuotu nusikalstamumu.

Tamaulipaso greitkeliai laikomi vienais pavojingiausių Meksikoje dėl nusikalstamų grupuočių, grobiančių žmones ir prievartaujančių turtą.

FTB siūlo 50 tūkst. JAV dolerių atlygį už informaciją, kuri padėtų išgelbėti aukas ir sulaikyti įtariamuosius. FTB teigimu, JAV ir Meksikos valdžios institucijos atlieka tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.