Didelė avarija Vilniuje: susidūrė trys automobiliai

2024 m. birželio 18 d. 16:31
Lrytas.lt
Antradienio popietę Vilniaus policijos pareigūnai gavo kelis pranešimus apie masinę avariją.
Daugiau nuotraukų (1)
Pirmas panešimas buvo gautas 14 val. 28 min.
Pranešėjas nurodė, kad Ateities gatvėje susidūrė trys automobiliai, formuojasi spūstys, o policijos pareigūnų reikia, nes vienas į avariją patekusio automobilio vairuotojas nekalba lietuviškai.
Atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad automobilį „Vokswagen Golf“ vairavęs vyras (gim. 1973 m.) laiku nesustabdė ir atsitrenkė į vyro (gim. 1956 m.) vairuojamą automobilį „Suzuki Vitara“, kuris savo ruožtu atsitrenkė į moters (gim. 2002 m.) vairuojamą automobilį „Volkswagen Golf“.
Per šią avariją žmonės nenukentėjo, tik buvo apgadinti automobiliai. Automobilio „Volkswagen Golf“ vairuotojas kaltės dėl šio eismo įvykio neginčijo.
Po kiek laiko policija gavo dar vieną pranešimą apie avariją Ateities gatvėje – 15 val. 03 min. pagalbos tarnyboms paskambinęs žmogus pranešė, kad čia susidūrė keturi automobiliai ir motociklas.
Patikslinus šį pranešimą paaiškėjo, kad žmogus pranešė apie anksčiau čia įvykusią avariją ir padaugino į ją patekusių transporto priemonių skaičių.
Pranešėjui pasirodė, kad į avariją pateko ir ketvirtas automobilis bei motociklas. Paaiškėjo, kad motociklininkas tik sustojo, nes pamatė, kad į avariją pateko jo pažįstamas, o gatvėje susidūrė tik trys automobiliai.
avarijaVilniusAutomobiliai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.