Dronai, tarnybiniai šunys, vaizdo įrašai kol kas negelbsti: į darbą susiruošusi jauna kaunietė dingo po šiltos žinutės draugui

2024 m. birželio 13 d. 14:58
Dronai, kinologai su tarnybiniais šunimis, viešose vietose įrengtų vaizdo kamerų peržiūra ir kiti paieškos veiksmai kol kas nepadeda surasti daugiau nei prieš mėnesį dingusios 33 metų kaunietės Indrės Girdžiūtės.
Daugiau nuotraukų (2)
„Policijos pareigūnai atliko didžiulį darbą – paieškos vyko labai intensyviai, jas tęsime ir toliau“, – naujienų portalui lrytas.lt ketvirtadienį tvirtino tyrimui vadovaujanti prokurorė Kauno prokurorė Rita Poškienė.
Pasak prokurorės, moters ieškota ir mieste, ir nuošalesnėse vietovėse prie Kauno, tačiau nepavyko aptikti nei jos, nei kokių nors jos daiktų, galinčių padėti ją surasti.
Paskutinį kartą artimieji I. Girdžiūtę matė gegužės 3-iosios rytą – ji išvyko iš savo namų Kalniečių mikrorajone, Geležinio Vilko gatvėje, ir nuo to laiko jos likimas nežinomas.
Moters draugas pareigūnams sakė, jog iš namų ji išėjo apie 7 val. 15 min. – susiruošė į savo darbovietę, esančią Pramonės prospekte.
Draugo tvirtinimu, I. Girdžiūtė buvo geros nuotaikos, tarp judviejų jokio konflikto nebuvo kilę – apie 10 valandą jis sulaukė iš jos šiltos žinutės, kurią ji išsiuntė per susirašinėjimo programėlę.
Bet vėliau su ja telefonu susisiekti jau nepavyko.
Sunerimę artimieji kreipėsi į teisėsaugą dėl I. Girdžiūtės paieškos.
Pareigūnai tikisi sulaukti visuomenės pagalbos.
Policijos tinklapyje skelbiami dingusios kaunietės požymiai: apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių, tiesių ir trumpų plaukų, mėlynų akių. Išeidama vilkėjo šviesios spalvos striukę, juodus džinsus, dėvėjo baltus sportinius batus ir su savimi turėjo juodos spalvos kuprinę.
„Žmones, žinančius moters buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu +370 700 64 960 arba 112, arba el. paštu daiva.nomeikiene@policija.lt“, – rašoma policijos išplatintame pranešime.
KaunaspaieškaMoteris
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.