Vilkaviškio, Mažeikių ir Lazdijų rajonuose rasta sprogmenų

Vilkaviškio, Mažeikių ir Lazdijų rajonuose praėjusią parą rasta sprogmenų, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Rastus sprogmenis sunaikino išminuotojai. <br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Rastus sprogmenis sunaikino išminuotojai. <br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-25 09:10

Anot PAGD, 10 val. 34 min. pranešta, kad Mažeikių rajone, Dagių kaime, įvestas planas „Skydas“. Atvykę Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai surastą Antrojo pasaulinio karo laikų minosvaidžio sviedinį sunaikino vietoje.

Kaip pranešė ugniagesiai, 15 val. 34 min. gautas pranešimas, kad Lazdijų rajone, Gėlyno ir Draugystės gatvių sankirtoje, įvestas planas „Skydas“, nes galimai rastas sprogmuo. Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai surastą artilerijos sviedinį išsivežė sunaikinti į karjerą.

PAGD duomenimis, trečiadienį sprogmuo rastas ir Vilkaviškio rajone. 16 val. 43 min. pranešta, kad Vaišvilų kaime, laukuose, įvestas planas „Skydas“. Ugniagesiai budėjo įvykio vietoje, kol atvyko išminuotojai ir rastą artilerijos sviedinį sunaikino vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.