Kaune dingusi vienuolikmetė mergaitė rasta gyva ir sveika

Ketvirtadienį Kauno policiją ant kojų sukėlė pranešimas, kad Šiaurės prospekte paslaptingai dingo kieme žaidusi vienuolikmetė. Penktadienio rytą pareigūnams mergaitę pavyko rasti. Paaiškėjo, kad ji nakvojo draugės namuose, pamelavusi, kad tėvai jai leido likti pernakt.

Pamelavusi mergaitė sugaišino daug brangaus pareigūnų darbo laiko.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Pamelavusi mergaitė sugaišino daug brangaus pareigūnų darbo laiko.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jun 7, 2013, 3:36 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:07 PM

Ketvirtadienį 33 metų kaunietė pareigūnus informavo, kad netikėtai dingo jos 11-metė dukra. Paskutinį kartą mergaitė matyta apie 19 val. Kaune, Šiaurės prospekte, žaidžianti daugiabučio namo kieme.

Policijos pareigūnai iškart pradėjo paieškos veiksmus: apklausė artimuosius, draugus, ieškojo mergaitę mačiusių žmonių, apžiūrėjo jos asmeninius daiktus, kompiuterį.

Pasitelktos ir moderniosios technologijos – gavus informaciją apie vienuolikmetės turimą mobiliojo ryšio telefoną buvo bandoma nustatyti paskutinę jos buvimo vietą ir preliminarią judėjimo kryptį.

Kinologai su tarnybiniais šunimis, patruliai ir kriminalinės policijos pareigūnai tikrino aplinkinius namus ir jų rūsius.

Per naktį neradus mažametės, jos paieška buvo tęsiama ir penktadienį. Pareigūnams pavyko surasti vaikus, su kuriais mergaitė ketvirtadienio vakare žaidė kieme. Išsiaiškinus, su kuo mergaitė paskutinį kartą buvo matyta, pareigūnai rado mažametę.

Mergaitė aptikta gretimame daugiabutyje, draugės bute, jai pavojus negrėsė.

Ketvirtadienio rytą mergaitė pamelavo draugės tėvams, kad jos mama leido nakvoti pas draugę, ir liko svečiuotis. Mergaitė grąžinta motinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.