Klaipėdoje nepažįstamas vyras iš parduotuvės bandė išsivesti kelis vaikus – incidentą aiškinasi policija

2024 m. liepos 8 d. 10:50
Lrytas.lt
Papildyta
Socialiniuose tinkluose sparčiai sklinda Klaipėdos gyventojams, turintiems vaikų – nepažįstamas vyras parduotuvėje bandė išsivesti kelis vaikus. Policija teigia, kad pareigūnai apie incidentą informuoti, įtariamasis nustatytas.
Daugiau nuotraukų (2)
„Klaipėda. Dėmesio, kas turit vaikų! Vakar apie 21h šitas vyriškis bandė mano vaikus 8 ir 6 metų išsivesti iš Maximos pasiėmęs juos už rankų sakydamas kad juos pažįsta. Vaikai buvo sustoję prie saldainių, o tėtis toliau rinkosi prekes, kai viskas įvyko.
Ačiū moteriai, kuri viską matė ir priėjus liepė pasitraukti nuo vaikų. Vakar vakare buvau nuėjus pasikalbėti su apsaugos darbuotoju, tai jis sakė kad tą pačią dieną jis dvi vyresnes mergaites pasiėmęs už rankų norėjo išsivesti sakydamas, kad tai jo dukros“, – socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Vitės bendruomenė“ pranešė viena moteris.
Ji taip pat informavo, kad apie įvykį policija informuota.
„Šiandien ėjom peržiūrėti kamerų, pamatėm jį, iškvietėm policiją. Pareiškimas parašytas. Pasikalbėkite su savo vaikais, gal atsiras tų mergaičių tėvai. Neleiskite vienų vaikų į parduotuvę“, – savo įrašą baigia moteris.
Ten pat galima rasti ir pokalbio su įtariamuoju vaizdo įrašą.
„Aš nežinau kam man tie vaikai. Kai aš girtas, man su galva tampa negerai ir aš nežinau ką aš darau“, – teisino vyras.
Klaipėdos apskrities VPK atstovė Andromeda Grauslienė lrytas.lt informavo, kad policija liepos 6 d. gavo pranešimą apie šį incidentą. Pagalbos telefonu 112 paskambinusi moteris sakė, kad nepažįstamas vyras iš maisto prekių parduotuvės bandė išsivesti du vaikus.
„Vyras yra nustatytas, pareigūnai su juo jau bendravo“, – informavo policijos atstovė.
Pasak jos, pareigūnai vertina visą surinktą medžiagą.
Tuo tarpu prekybos centro „Maxima“ atstovai teigia bendradarbiaujanti su policija. Dėl lankytojų saugumo prie parduotuvės, iš kurios vyriškis bandė išsivesti vaikus, patruliuos papildomas saugos ekipažas
„Dėl šių įvykių aktyviai bendradarbiaujame su policija, pasidalinome turimais vaizdo įrašais. Policija šio vyro tapatybę nustatė.
Patikiname šios vietos bendruomenę, kad esant šiai jautriai situacijai, dar daugiau dėmesio skiriame savo pirkėjų ir darbuotojų saugumui, priminėme saugos darbuotojams itin atsakingai vertinti visas situacijas, susijusias su vaikais.
Taipogi kurį laiką prie šios parduotuvės patruliuos papildomas saugos ekipažas“, – teigia prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.