Šalčininkų r. sužlugdytas nelegalus senjorės verslas

2024 m. birželio 13 d. 13:59
Šalčininkų rajono policijos komisariatas
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai netikėtai apsilankė senjorės namuose, Dainavos seniūnijoje, Juršiškių kaime – čia, pasak vietos gyventojų, pastaroji išvystė „nelegalios parduotuvės“ veiklą. Šioje „parduotuvėje“ visą parą buvo galima įsigyti ar gauti į skolą kontrabandinių rūkalų, degtinės, vyno, alaus.
Daugiau nuotraukų (2)
Pilietiškų gyventojų pranešimai pasitvirtino – policinės priemonės metu „nelegalios parduotuvės“ savininkės (gimusi 1954 m.) namų svetainėje, po išardomu, į abi puses išsitraukiančiu stalu, buvo rasti 33 pakeliai cigarečių „Minsk Capital QS“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.
Pradėta administracinio nusižengimo teisena.
Pareigūnų patirtis kovoje su nelegaliais alkoholio prekybos „taškais“ nepavedė ir šįkart.
Birželio 11 d. apie 10 val. 35 min. užfiksuotas iš moters namo kiemo išvažiuojantis dviratininkas, kuris ant dviračio bagažinės vežėsi 0,5 l talpos butelį degtinės „Švogerių“. Nustatyta, kad vietos gyventojas (gim. 1962 m.) alkoholį įsigijo būtent iš šios senjorės nelegalios „parduotuvės“.
Atlikus pakartotiną patikrinimą, „verslios“ senjorės namuose buvo rasta jau mažesnis kiekis alkoholio – 60 butelių degtinės „Švogerių“ bei „Pšeničnaja“.
Pareigūnai pradėjo dar vieną administracinio nusižengimo teiseną. Alkoholiniai gėrimai paimti, bus sprendžiamas klausimas dėl jų konfiskavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.